Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nekem nem az a problémám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem nem az a problémám, hogy kicsi a mellem, hanem az hogy nincs. Soha nem lesz így barátom?

Figyelt kérdés

A mellem teljes hiánya miatt nem merek közel engedni magamhoz senkit, mert félek hogy az első szex alkalmával ki is hajítana, hiszen olyan a felsőtestem, mint egy kisfiúé. Nem hiszem, hogy ez bárkinek is tetszene. Én pedig nem azt akarom, hogy a barátom fogadjon, hanem hogy gyönyörűnek lásson.

Egyértelműen meg fogom műttetni, nem érdekel ki mit gondol, mert egy nőnek mellek nélkül élni, pláne a mai világban, egyszerűen olyan frusztrációt, sőt depressziót okoz, hogy az egész élete el van cseszve.

Ezen nincs mit elfogadni, egyáltalán nem nőies, de még csak nem is kislányos...inkább kisfiús.

Szóval gondoltam, hogy amíg nem jön össze a mellműtét (ami elég messze van, mivel még csak tanulok), nem lesz barátom. Viszont most nagyon odavagyok valakiért, de egyszerűen félek, mi lesz ha megtudja hogy híjján vagyok a nőiesség legfontosabb szimbólumának...

2016. jan. 17. 09:45
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
60%

Egyik barátnőmnek ugyanekkora melle van, és nincs híján pasiknak, pedig arcra sem szép... Viszont magabiztos.

A fogamzásgátló nem garancia a mell növekedésére, és ha abbahagyod vissza is csökken. Ha pedig ennyi problémád volt, én nem hormonálisan rohamoznám a testem.

Szerintem műttesd meg, ha akarod, addig pedig próbálkozz, hidd el, van olyan fiú aki a filigrán alkatú lányokat imádja, és azok közül egyik se nagy mellű általában, így valszeg már megszokták és úgy szeretik.

2016. jan. 17. 11:35
 32/49 anonim ***** válasza:
53%
Na egy ujabb konzumidiota, aki reklamokon nevelkedett. :D Hallod ugy megdugnalak, eszedbe nem jutna a melleiden problemazni. Nyogdecselnel, zihalnal, fujtatnal, minden bajod lenne, csak nem a csecseiden aggodnal. :D
2016. jan. 17. 11:47
 33/49 anonim ***** válasza:

A lényeg hogy nagyobb mint az enyém :D nekem ez is tetszene.

25f

2016. jan. 17. 11:52
 34/49 anonim ***** válasza:

Nekem kicsi a mellem es nem nott a fogamzasgatlotol...😄 szoval erre ne számíts.

Ha gondolod muttesd meg nyugodtan, szerintem tok ertheto. Az a lenyeg hogy te jol érezd magad a borodben, ne a pasik izlesehez alakitsd magad, mert ugyse fogsz mindenkinek megfelelni

2016. jan. 17. 11:53
 35/49 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező!

Belinkeltél egy képet, ahogy a XXX-modell lány van.

1.: Szerintem a lány nagyon szép.

2.: Ha én lennék az egyetlen, akinek ez bejön, akkor az oldal üzemeletetői nem fotózták volna a lányt, hisz ők abból élnek, hogy a pasik fizetnek a képek megnézéséért.

2016. jan. 17. 11:58
 36/49 anonim ***** válasza:

Azért a kérdező vélhetően más paramétereiben nem egy XXX modell.

2016. jan. 17. 12:32
 37/49 anonim ***** válasza:

Ahogy olvasgatom a kérdésedet és a hozzászólásokat, egyre inkább úgy gondolom, hogy nálad nem a kis cici a legnagyobb probléma.

Hidd el, hogy nem mindenki akar nagy mellű lánnyal kavarni. Egyébként az olyanok mint te szokták azt csinálni, hogy egyszer megműttetik a mellüket, aztán már az sem lesz elég, és még nagyobbat, még nagyobbat és még nagyobbat akarnak. A végén meg már akkora lufi lesz ott, hogy azt fogja mindenki visszataszítónak tartani.

Inkább a belső problémák megoldására fordíts több időt.

2016. jan. 17. 12:54
 38/49 anonim ***** válasza:
17%
elég gáz,miért nem növesztettél? :D gyorsan kaparj össze egy kis zsetont aztán vegyél belé egy kis szilikont,segged rendben van? ha nem akkor oda is rakass be valamit :))))
2016. jan. 17. 13:29
 39/49 anonim válasza:
Férfiként nekem például pont az ilyen alkatu nő a szupernő gondolom nem vagyok egyedül.
2016. jan. 17. 14:57
 40/49 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szinte teljesen lapos vagyok, és nekem is ez volt a legnagyobb problémám tinikoromban... iszonyatosan szégyelltem... 14 éves koromtól kezdve strandra se jártam, mert még bikiniben is úgy szégyelltem volna. Kb. 20 évesen kezdtem el szexuális életet élni, kezdetben szigorúan csak felsőben, és kb. 22 évesen jutottam el odáig, hogy megmutattam valakinek a mellem melltartó nélkül. A pozitív visszajelzések során aztán szépen lassan rájöttem, hogy semmi probléma nincs ezzel. Akinek nem zsánere a kis mell, az alapból nem is próbálkozik nálam, bár én még konkrétan soha nem kaptam emiatt elutasítást sem... Ha egy pasival szexre került a sor, soha egy pillanatra nem éreztem, hogy nem tartanának elég nőiesnek, nem kívánnának eléggé emiatt. Hidd el, tényleg nem ez számít! Én 24 évesen most már ott tartok, hogy van egy 1 éves kapcsolatom, ahol az első pillanattól kezdve merek melltartó nélkül mutatkozni, semmi gond a szexuális életünkkel emiatt, annak ellenére, hogy a páromnak tetszenek egyébként a nagymellű lányok (is). Tudom, hogy nem egyszerű, de próbáld meg elfogadni, mert sokkal boldogabb leszel úgy :)

24/N

2016. jan. 17. 16:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!