Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nem az a problémám, hogy kicsi a mellem, hanem az hogy nincs. Soha nem lesz így barátom?
A mellem teljes hiánya miatt nem merek közel engedni magamhoz senkit, mert félek hogy az első szex alkalmával ki is hajítana, hiszen olyan a felsőtestem, mint egy kisfiúé. Nem hiszem, hogy ez bárkinek is tetszene. Én pedig nem azt akarom, hogy a barátom fogadjon, hanem hogy gyönyörűnek lásson.
Egyértelműen meg fogom műttetni, nem érdekel ki mit gondol, mert egy nőnek mellek nélkül élni, pláne a mai világban, egyszerűen olyan frusztrációt, sőt depressziót okoz, hogy az egész élete el van cseszve.
Ezen nincs mit elfogadni, egyáltalán nem nőies, de még csak nem is kislányos...inkább kisfiús.
Szóval gondoltam, hogy amíg nem jön össze a mellműtét (ami elég messze van, mivel még csak tanulok), nem lesz barátom. Viszont most nagyon odavagyok valakiért, de egyszerűen félek, mi lesz ha megtudja hogy híjján vagyok a nőiesség legfontosabb szimbólumának...
te választod a boldogságot, vagy annak érzésének hiányát.
A többség nem zárkózik el nőtől, kizárólag mell méret miatt. A fenék az ami fontos nekünk.
Naá, mert neki meg farka nem nagyon van :D Ez az idilli kapcsolat :D
Amennyire én tudom a partnerek száma nem egyenesen arányos a mellmérettel.
Arra fontos ráébredned, hogy a melleddel csak neked van problémád és ezt vetíted ki másokra. Tedd fel magadnak a kérdést. Ha a partnered számára világossá válna,hogy kicsi a melled (tehát levetkőzöl előtte pl), és ő emiatt elhagy, tényleg olyan embert akarnál magad mellé, aki ilyen felszínes okokból képes megváltoztatni a döntését? Ha valakinek nem tetszik a kicsi mell, bumm, nagy ügy, az majd randizik a nagymellűekkel. Most oda vagy ezért a srácért, hát ha tényleg a melled miatt utasítana vissza, akkor menjen isten hírével, nem kell neked az ilyen.
Szóval ez inkább belülről fakadó probléma, szerintem magadban tedd rendbe, hogy a kis cicikkel nincs semmi baj.
Ismerek teljesen lapos lányt, aki boldog párkapcsolatban él. Nem minden fiú van oda a nagy mellekért, ismerek olyan srácot is, aki kifejezetten a "matchbox lányokat" kedveli, ahogy ő szokta mondani. ("Ha végiggurítasz rajta egy kisautót, egyenesen végig megy rajta, nem akad meg.")
Szóval szerintem nyugodtan ismerkedj! 28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!