Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nem az a problémám, hogy kicsi a mellem, hanem az hogy nincs. Soha nem lesz így barátom?
A mellem teljes hiánya miatt nem merek közel engedni magamhoz senkit, mert félek hogy az első szex alkalmával ki is hajítana, hiszen olyan a felsőtestem, mint egy kisfiúé. Nem hiszem, hogy ez bárkinek is tetszene. Én pedig nem azt akarom, hogy a barátom fogadjon, hanem hogy gyönyörűnek lásson.
Egyértelműen meg fogom műttetni, nem érdekel ki mit gondol, mert egy nőnek mellek nélkül élni, pláne a mai világban, egyszerűen olyan frusztrációt, sőt depressziót okoz, hogy az egész élete el van cseszve.
Ezen nincs mit elfogadni, egyáltalán nem nőies, de még csak nem is kislányos...inkább kisfiús.
Szóval gondoltam, hogy amíg nem jön össze a mellműtét (ami elég messze van, mivel még csak tanulok), nem lesz barátom. Viszont most nagyon odavagyok valakiért, de egyszerűen félek, mi lesz ha megtudja hogy híjján vagyok a nőiesség legfontosabb szimbólumának...
Írtam, hogy 21 éves vagyok.
15-16 évesen nem aggódtam ezen, reméltem, hogy fog még nőni...de erről már letettem.
Nem rendellenesség miatt. Fiatal koromban nem ettem, anorexiás voltam, és a melleim nem tudtak kifejlődni, és így maradtam...
A srácot csak látásból ismerem, egy suliba járunk. Tudom, hogy én is tetszem neki, mert mindig úgy bámul, hogy majd leesik az álla (mert egyébként "jó csajnak" szoktak mondani, az utcán is 10-ből 9 pasi megfordul utánam, hiszen ruhán keresztül ez ugye nem látszik, megtanultam leplezni...egyszer olyat is mondtak nekem, hogy jó a mellem, és nem iróniából...azt sem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek :D ). Szóval egyébként nincs velem baj, kívülről egy életvidám, szép lány vagyok...csak senkit nem merek a felszín alá engedni...
Komolyan azt gondolod, hogy mi pasik, annyira vakok vagyunk, hogy nem vesszük észre ruhán keresztül, hogy mekkora a melled?
Ha a srácnak bejössz és az utcán is megfordulnak utánad, igazából miről beszélünk?
Engem sem zavarna a melled, az viszont igen, hogy felmerülne benned, hogy amiatt bárkit is elzavarnék, akit megszeretek.
Szerintem akkor inkább csak te gondolod így, hogy lapos vagy. Lehet egy pasi nem ezt gondolná rólad.
De azt javaslom inkább az orvosi véleményt kérd ki és ne ezért kezdj el fogamzásgátlót szedni, ilyen online tanácsra.
Ha egy pasi vonzónak talál és tetszel neki, akkor azért mert kicsi a melled (vagy ha úgy mondtad, hogy lapos, akkor tegyük fel, lapos), nem mond le rólad
Nem,nem látjátok, mert azt hiszitek, hogy kicsi a mellem (ami egyeseknek be is jön), de valójában nekem semmim nincs :D
Igen tudom, nem is akarok fogamzásgátlót szedni, ezért kérdeztem az egyéb módszerekről.
Jelentem nem okoz frusztrációt mellek nélkül élni, és még csak az életem sincs elcseszve. Van egy férjem, aki nem elfogadott, hanem gyönyörűnek lát, legalábbis ezt mondja. Mégcsak szoptatásba se volt semmi " hátrányom", ellenben legalább ettől nincs hátfájásom.
Nem mellműtétre van szükséged, hanem pszichológusra. Nem a partnerednek kell elfogadnia, hanem magadat kell elfogadnod, megszeretned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!