Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire számít különcségnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Trinityforce kérdése:

Mennyire számít különcségnek egy ilyen tulajdonság?

Figyelt kérdés

Amellett, hogy egy normális húszonéves férfinak tartom magamat, ha úgy érzem, kimegyek egyedül (vagy egy hasonló személlyel) a közeli mezőre/erdőbe, vagy akár a város egy csendesebb részére, és bóklászok, nézelődök, hallgatom a környezetet, csendben vagyok (ha mással, akkor beszélgetés), gondolkodom a világ- és a magam dolgain. Kíváncsi lennék arra, hogy a nők többsége mit szólna ehhez egy párkapcsolatban, mikor vázolnám nekik, hogy egy ilyen nyugis, beszélgetős program lenne tervben.

Természetesen nem ez teszi ki minden szabadidőmet, de ha 1-2 hetente sikerül összehozni egy ilyen alkalmat, az igencsak fel tud tölteni a rohanó hétköznapokban. Mindez úgy, hogy az ember nem hibbant, és nincs is betépve. Időnként azt érezni, hogy ez már valami földöntúli dolog, mert ahogy látom, sokan "rohannak", és a folyamatos ingereket keresik. De javítsatok ki, ha rosszul gondolom. Nem túl sok tapasztalatom van ennek kapcsán, emiatt tettem fel a kérdést. Vélemények?

2016. jan. 16. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez úgy hangzik, mint egy Terrence Malick film.
2016. jan. 16. 15:51
 2/8 anonim ***** válasza:
En is szeretek hasonlot csinalni lanykent, szerintem nincs ebben semmi rossz. Masok vagyunk, mas tevekenysegek kapcsolnak ki mindenkit
2016. jan. 16. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Kulonc dolognak szamit minden szabadido eltolets ami nem: facebook, pia, drog, sex, hanyas, buli, jatek

De nyilvan a te hobbid teljesen egeszseges dolog, nem ijeszto masok szamara.

2016. jan. 16. 16:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Engem jobban nem szeretnek :D Mert én magamban élek meg mindent így hamar elhidegülnek :(
2016. jan. 16. 16:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen normális, a heti rohanás után el tud fáradni az ember, hogy aztán egy ilyen nyugis program feltöltse. Én és a férjem is ilyenek vagyunk, szeretünk a természetben sétálni, és/vagy beszélgetni a világ dolgairól órákig. Nekünk jól működik ez a kapcsolat már több, mint 6 éve.
2016. jan. 16. 18:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Jó olvasni, hogy vannak még hasonló emberek. :)
2016. jan. 16. 21:32
 7/8 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok szóval nekem nagyon tetszene egy ilyen program. Viszont egyetértek, hogy manapság már tényleg kevesebben vannak azok, akiket ez dob fel. 21/L
2016. jan. 16. 23:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Ebben semmi különcség nincs, az egész rokonságom ilyen emberekből áll.:)

Részemről nincs is más program. Színház, múzeum, strand, kirándulás, séta. Ezeken kívül nem is járok szórakozni. Néha az okostelefon nyomkodók kezéből is ki tudnám venni a készüléket, hogy nézzetek már körbe, van itt Duna part is, vagy park és egyebek.

2016. jan. 17. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!