Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor a "jófiúkról" van szó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor a "jófiúkról" van szó, mit értenek a nők "unalmas" alatt?

Figyelt kérdés

2016. jan. 16. 12:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a kommunikációs képességekkel van kapcsolatban a dolog. Ha elég jó a metakommunikációd és a szöveged, az jelentheti a nem unalmas kisugárzást. Attól, hogy eljárkálsz otthonról még lehetsz unalmas ember. A "jófiúk" inkább a befelé forduló emberek közül kerülnek ki (szerintem), akik pedig ebben gyengék és ezáltal sikertelenek is.
2016. jan. 16. 13:10
 12/25 anonim ***** válasza:
37%
Jól van, ne kamuzzatok már lányok, miért van az, áruljátok már el, hogy a lányok 95%-a MINDIG egy nőverő vadállat pasi mellett köt ki?!... Miért nem meritek beismerni, hogy nektek ez az izgalmas?...
2016. jan. 16. 13:11
 13/25 anonim ***** válasza:
A 95% erős túlzás. De a nőverő állat erős érzelmeket vált ki belőlük (negatívan ugyan, de erőset) + sok nő ezt a párkapcsolati mintát hozza magával otthonról + sok nőben benne van az ösztön, hogy majd ő megváltoztatja a nőverő állatot (ami sajnos az esetek nagy részében nem működik)
2016. jan. 16. 13:36
 14/25 anonim ***** válasza:
93%

Az 5-ös, és a 8-as lány miért lett lepontozva? Tökéletesen leírták a kérdésre a választ, ráadásul őszintén. És még az is kiderült, hogy esélyt adtak annak idején egy ilyen otthonülő baleknak. Nem írták azt, hogy nőverő, alkoholista, extrovertált fiúra vágynának, nem értem a lepontozást... na mindegy.

21/F

2016. jan. 16. 13:45
 15/25 anonim ***** válasza:
94%

ma 13:11

EGYETLEN lány ismerősömet se veri a pasija.. Olyan volt, hogy bunkón beszélt a lánnyal, de rövid úton szakítottak ilyen esetben.

Komolyan, áruljátok már el, hogy ti hol láttok ennyi nőt, aki bunkóval van együtt?

Mellesleg van némi átmenet a "minden héten beb..ok, bunkó vagyok, minden nőt meghúzok" és a "nem megyek sehova, csak otthon tévézek" között...

Az arany középút a legjobb, aki kimozdul néha, de szeret néha otthon is lazulni, kedves, de határozott, van bármi célja az életének (az exemnek az se volt, csak úgy ment amerre sodorta az élet), lehet vele beszélgetni, nem egy szavas válaszokat nyög, hanem van érdeklődési köre és mondandója.

A két véglet, a folyton pörgő csajozógép, meg az otthon ücsörgő kocka se jó. Nem tudom, mi olyan hihetetlen ezen.

2016. jan. 16. 13:52
 16/25 anonim ***** válasza:
88%
Hihetetlenek ezek a válaszok. Nő vagyok, szerintem eleve hülyeség ez a jófiú, rosszfiú besorolás. Egy ember nem csak ennyiből áll. A barátom pl. sokat bulizik, iszik, régebben sok nőt megfektetett, erőszakosnak tűnő sportot csinál. Mellette imád engem, minden idejét velem töltené, gyakran mondja, hogy szeret, ez a tettein is látszik, a tenyerén hordoz, teljesen meg tudok bízni benne. Ő most akkor mi? Egyáltalán a bulizás, a szórakozás szeretete hogy függ össze a "rosszasággal"? Hol vagyunk, a középkorban? Soha nem járnék olyannal, aki nem szeret, nem tisztel, bánt vagy megaláz. És más lányok sem. Honnan vetted azt a 95%-ot? Akkor nagyon beteg körökben mozoghatsz. Igazság szerint a lányok NEM szeretik az agresszív bunkókat, csak nektek kényelmes ezzl hárítani, és erre fogni, hogy nem tudtok barátnőt szerezni.
2016. jan. 16. 13:54
 17/25 anonim ***** válasza:
Aranyszabály: amelyik nőnek nem jössz be, annak mindig is unalmas leszel. :)
2016. jan. 16. 14:13
 18/25 anonim ***** válasza:
54%
Én nőtől még soha életemben nem hallottam, hogy a jófiúk unalmasak. Szerintem ezt az unalmas pasik találták ki magukra, akiknek mégiscsak jobban hangzik ezt aggatni magukra, mint felemelni a feneküket és csinálni valamit.
2016. jan. 16. 14:46
 19/25 anonim ***** válasza:
93%

Mi az hogy a nők 95%-a nőverő mellett köt ki??? Nekem 1 ismerősöm nincs aki veri a barátnőjét, vagy akit ver a pasija...de persze mondogasd csak ezt a fatális nagy marhaságot magadnak, akkor tuti jobban alszol hogy neked ezért nincs csajod.

A besorolgatás meg szintúgy unalmas már. Mint a magas helyes bunkó pasi meg társai. Fogjátok már fel, nem attól lesz valaki rendes vagy jó mert alacsony és halkszavú, és nem attól lesz valaki nőverő bunkó vadállat mert magas sportos alkatú.

Keresni kéne már más önfényezési módot mert ez kissé sántít :)

2016. jan. 16. 15:19
 20/25 A kérdező kommentje:

Attól, hogy te soha nem hallottad, rengetegen beszélnek róla, még a nők is. Szét lehet nézni akár a neten, ha már a környezetedben nem hallottad.

Egyébként én sem értem miért lettek lepontozva, nem írtak semmi rosszat, és szerintem érthető is. Mármint a teljes érdektelenség persze, hogy unalmas.

2016. jan. 16. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!