Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor a "jófiúkról" van szó, mit értenek a nők "unalmas" alatt?
Az 5-ös, és a 8-as lány miért lett lepontozva? Tökéletesen leírták a kérdésre a választ, ráadásul őszintén. És még az is kiderült, hogy esélyt adtak annak idején egy ilyen otthonülő baleknak. Nem írták azt, hogy nőverő, alkoholista, extrovertált fiúra vágynának, nem értem a lepontozást... na mindegy.
21/F
ma 13:11
EGYETLEN lány ismerősömet se veri a pasija.. Olyan volt, hogy bunkón beszélt a lánnyal, de rövid úton szakítottak ilyen esetben.
Komolyan, áruljátok már el, hogy ti hol láttok ennyi nőt, aki bunkóval van együtt?
Mellesleg van némi átmenet a "minden héten beb..ok, bunkó vagyok, minden nőt meghúzok" és a "nem megyek sehova, csak otthon tévézek" között...
Az arany középút a legjobb, aki kimozdul néha, de szeret néha otthon is lazulni, kedves, de határozott, van bármi célja az életének (az exemnek az se volt, csak úgy ment amerre sodorta az élet), lehet vele beszélgetni, nem egy szavas válaszokat nyög, hanem van érdeklődési köre és mondandója.
A két véglet, a folyton pörgő csajozógép, meg az otthon ücsörgő kocka se jó. Nem tudom, mi olyan hihetetlen ezen.
Mi az hogy a nők 95%-a nőverő mellett köt ki??? Nekem 1 ismerősöm nincs aki veri a barátnőjét, vagy akit ver a pasija...de persze mondogasd csak ezt a fatális nagy marhaságot magadnak, akkor tuti jobban alszol hogy neked ezért nincs csajod.
A besorolgatás meg szintúgy unalmas már. Mint a magas helyes bunkó pasi meg társai. Fogjátok már fel, nem attól lesz valaki rendes vagy jó mert alacsony és halkszavú, és nem attól lesz valaki nőverő bunkó vadállat mert magas sportos alkatú.
Keresni kéne már más önfényezési módot mert ez kissé sántít :)
Attól, hogy te soha nem hallottad, rengetegen beszélnek róla, még a nők is. Szét lehet nézni akár a neten, ha már a környezetedben nem hallottad.
Egyébként én sem értem miért lettek lepontozva, nem írtak semmi rosszat, és szerintem érthető is. Mármint a teljes érdektelenség persze, hogy unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!