Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A déli férfiak jobban "értenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A déli férfiak jobban "értenek" a nőkhöz?

Figyelt kérdés

Nekem volt már pár kapcsolatom külföldi fiúval és azt szűrtem le, hogy a déliek (olasz, spanyol, portugál) értenek a nőkhöz.

Nem tudom, hogy tanítják nekik, így születnek vagy valami kulturális sajátosság, de ők bizony tudnak udvarolni, értenek a nőkhöz, tudják mikor mire mi a reakciójuk.

Sokat tanulhatnának tőlük az észak-európai, kelet-európai férfiak.

2015. aug. 22. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Most akkor mi a kérdés?
2015. aug. 22. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem egyszerűen annyi, hogy tenyérbemászóbbak, jobban el tudják adni magukat.
2015. aug. 22. 22:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Megtanulják, de csak a rámenősséget, a csábítást. Kapcsolatban már nem ez számít.
2015. aug. 23. 08:14
 4/7 anonim válasza:

Könnyebben alakítják ki a kapcsolatot, mert a nők imádják a bókokat, és sajnos nem tudva a hátteret, könnyen belesétálnak a "kedvesség csapdájába". Viszont komoly kapcsolatot már nem tudnak ilyen jól fenntartani.

Nekem a párom olasz - DE szemben korábbiakkal, ő hithű katolikus. Ő érdekes módon nem volt olyan rámenő, viszont a kapcsolatunk annál mélyebb.

Ezt csak azért írtam le, hogy mennyire függ mástól is.

2015. aug. 23. 11:56
 5/7 anonim válasza:

Ebben nem tudok nyilatkozni. Az viszont igaz, hogy a déli nők jobban értenek a férfiakhoz.

;-)

:-D

2015. aug. 23. 12:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Kerdezo, akkor biztos Azt is eszrevetted, hogy csak a jatekszeruk voltal.

Mikor megnosulnek vagy kapcsolatba lepnek, ugyanugy keresik a jatekszert. A no meg huzza az igat. Nagyon igaz gorog Es olasz palikra.

Na az arab beutesekrol ne is beszeljunk.

2015. aug. 23. 14:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Olaszországban sok kicsi, zsúfolt falu van, amit egy-két nagyobb család tesz ki; alig 3-4 vezetéknév szerepel a térképeken. Bár sokszor nincs is szó vérszerinti rokonságról, az emberek nagybátyjukká fogadják a családi barátokat. Ilyen körülmények között azt gondolom, az anya-gyerek viszony is jobban alakul, és ennek hatására a férfiak nem annyira bizalmatlanok a nőkkel szemben.

Az igaz, hogy sokáig szeretnek "udvarolni", csak idősebb korukban, vagy nem is köteleződnek el, de legalább nem is hitegetik az embert házassággal, és amíg tart az idill, mindent megadnak, ami tőlük telik.

2015. aug. 28. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!