Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ertenek azalatt, hogy gond van a pasival?
Elkezdtem ismerkedni egy 34 eves pasival. A csalad, es a kozeli rokonok tudnak rola, ismerik is a fiut, de ezeket a rokonok szinte mind azzal jonnek, hogy ne foglalkozzak vele, mert valami gond van vele, gyerekes, es fura.
De mikor konkretan rakerdezek azt mondjak, hogy jobb, ha elhiszem, es tavol tartom magam tole. Tudnak rola egyet s mast, de nem mondjak el. Mi gond lehetne vele, tudom, hogy a noket szereti, nem a ferfiakat, nem agressziv, akkor megis mi
22L
Nem jarunk, meg csak ismerkedunk, szoval ha megkerdeznem se lenne koteles valaszolni ra.
A masik dolog meg az, hogy megis mit tudna erre valaszolni, bocsi, elotte kb minden masodik lany megvolt...
Hát, ha annál komolyabbat nem tudnak róla mondani, hogy "gyerekes és fura" akkor szerintem nem kell velük foglalkozni.
Én speciel "nekimennék" az ilyen, "óva intő" (értsd: mocskos pletykafészek) emberkének, hogy akkor most vagy jöjjön elő a farbával, vagy duguljon el és ne leprázzon sunyiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!