Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik a tökéletes pasi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik a tökéletes pasi? Vagy lejjebb kellene adnom az igényeimből?

Figyelt kérdés

Van elképzelésem, hogy milyen párt szeretnék de hasonlót sem találok. Az, hogy valaki okos legyen, sportos, humoros és nézzen ki egészen jól nagyon nagy elvárások?

20/L

2016. jan. 15. 23:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy neked mit jelentenek ezek a fogalmak. Pl. aki nekem most legjobban bejön, rá az én szemszögemből tökéletesen illenek ezek, sőt, még más preferenciáimnak is megfelel.
2016. jan. 16. 08:54
 22/33 anonim ***** válasza:

Mit jelent neked az, hogy nézzen ki egészen jól?

Leírnád kicsit konkrétabban kérlek? Vagy akár egy képet is linkelhetnél.

2016. jan. 16. 09:30
 23/33 anonim ***** válasza:

mit mondhatnék?

most nincs mellettem egy tökéletes pasi, és ha megismerem, nem neked fogom ajánlgatni.

amúgy szerintem hiba így kezdeni, hogy ilyen meg ilyen legyen.

én nem gondolok bele, hogy mennyire jó parti, akivel beszélgetek. cserébe viszont sajnos nem húzom be a vészféket időben, ha tetszik valaki, és valami gyanúsat észlelek körülötte..

2016. jan. 16. 09:38
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Létezik tökéletes férfi. Chuck Norris. Okosabb mint Einstein, sportosabb, mint egy komplett olimpiai válogatott, humorosabb, mint a teljes Dumaszínház csapat, és jobban néz ki, mint Steven Seagal.
2016. jan. 16. 10:04
 25/33 anonim ***** válasza:
Kiégtem xDD
2016. jan. 16. 10:08
 26/33 anonim ***** válasza:
65%

Jaj, srácok, hagyjátok már, a kiscsaj ilyen amerikai romantikus komédiákon szocializálódott. Hugh Grant,Adam Sandler meg hasonlók és azt hiszi, az életben is úgy van, hogy a jó pasinak egyből jó humora is van, meg még okos is és sikeres, jah és bármikor hülyét csinál magából a csajért mert ő ilyen romantikus is még mindezekhez, ofkorsz.

...és amilyen kis butácskák, a mozifilm után nekiállnak keresni az életben is ezeket a forgatókönyvírók által kreált személyeket.

2016. jan. 16. 10:47
 27/33 anonim ***** válasza:
Az én barátom okos, humoros, erős és a leghelyesebb férfi a világon. Valószínűleg a számodra ő nem lenne tökéletes, de nekem ő legnagyszerűbb. És hogy miért írom ezt le? Azért mert van tökéletes férfi, aki a hibáival tökéletes a te mércéd szerint, aki mindenben passzol hozzád, akiről akár évekig is ábrándozol. Ne higgy azoknak, akik szerint nem létezik. Csak nyisd ki a szemedet, és ne sodródj el olyan ember felett, aki egy apróság miatt szerinted nem felelne meg neked. Én megtettem, és 4 évember került mire rájöttem, hogy az életem szerelme, akiről soha a büdös életben nem hittem volna. :)
2016. ápr. 6. 23:09
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
de főzni tudsz?
2016. ápr. 6. 23:13
 29/33 anonim ***** válasza:
Nem nagy elvárások, amennyiben Te is rendelkezel ezekkel a tulajdonságokkal. Ha pedig igen, meg fognak találni az ilyen pasik.
2016. ápr. 6. 23:20
 30/33 anonim ***** válasza:

"Van elképzelésem, hogy milyen párt szeretnék de hasonlót sem találok."

Ezzel a mondattal meg is válaszoltad a saját kérdésedet, drágám. Igen, túl nagyok az elvárásaid. Tudod, addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér... Különben fázni fogsz. :D

2016. ápr. 6. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!