Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik a tökéletes pasi? Vagy lejjebb kellene adnom az igényeimből?
Van elképzelésem, hogy milyen párt szeretnék de hasonlót sem találok. Az, hogy valaki okos legyen, sportos, humoros és nézzen ki egészen jól nagyon nagy elvárások?
20/L
Mit jelent neked az, hogy nézzen ki egészen jól?
Leírnád kicsit konkrétabban kérlek? Vagy akár egy képet is linkelhetnél.
mit mondhatnék?
most nincs mellettem egy tökéletes pasi, és ha megismerem, nem neked fogom ajánlgatni.
amúgy szerintem hiba így kezdeni, hogy ilyen meg ilyen legyen.
én nem gondolok bele, hogy mennyire jó parti, akivel beszélgetek. cserébe viszont sajnos nem húzom be a vészféket időben, ha tetszik valaki, és valami gyanúsat észlelek körülötte..
Jaj, srácok, hagyjátok már, a kiscsaj ilyen amerikai romantikus komédiákon szocializálódott. Hugh Grant,Adam Sandler meg hasonlók és azt hiszi, az életben is úgy van, hogy a jó pasinak egyből jó humora is van, meg még okos is és sikeres, jah és bármikor hülyét csinál magából a csajért mert ő ilyen romantikus is még mindezekhez, ofkorsz.
...és amilyen kis butácskák, a mozifilm után nekiállnak keresni az életben is ezeket a forgatókönyvírók által kreált személyeket.
"Van elképzelésem, hogy milyen párt szeretnék de hasonlót sem találok."
Ezzel a mondattal meg is válaszoltad a saját kérdésedet, drágám. Igen, túl nagyok az elvárásaid. Tudod, addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér... Különben fázni fogsz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!