Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik a tökéletes pasi? Vagy lejjebb kellene adnom az igényeimből?
Van elképzelésem, hogy milyen párt szeretnék de hasonlót sem találok. Az, hogy valaki okos legyen, sportos, humoros és nézzen ki egészen jól nagyon nagy elvárások?
20/L
Azt mondanám, ha tényleg intelligens, okos, humoros, sportos, jóképű férfit szeretnél, akkor
1. hagyd el ezt a tökéletes pasi fogalmat. Mert egy pasi sosem lehet tökéletes. Egy férfi már közelebb lehet hozzá
2. nőjj fel a feladathoz, hozd ugyanezt a szintet, amit elvársz, akkor talán nagyobb sikerrel akadsz össze egy hasonló férfival.
Te szexi ,okos ,humoros és házias vagy?
Na látod.
Nem nagyok az elvárások, de kérdés, hogy te milyen vagy.
Én pasi vagyok, egy ideje próbálok ismerkedni neten. Kifejezetten az olyan szolidabb, csendesebb, jól-neveltnek tűnő lányokra írtam rá. Úgy gondolom, hogy korrekt bemutatkozó szövegem volt, képpel ellátva. Nem adtam a nagy dumást, nem tértem ki szexre, semmi ilyesmi. Csak annyit mondtam, hogy szimpatikusnak tűnik és van-e kedve beszélgetni. Na hát nem mondanám, hogy túlzottan sok választ kaptam. Pedig egy direkt ismerkedésre létrejött oldalon próbálkoztam.
Persze lehet az a baj, hogy nem nézek ki jól. Sőt, valószínűleg ez a gond.
Az igényeid nem túl nagyok, csak lehet azt kéne átgondolnod, nem vársz-e el esetleg olyan tulajdonságokat, amik ellehetetlenítik egymást. Ez tapasztalataim szerint a nőknél gyakori. Pl elvárják, hogy a pasi legyen macsó, aztán csodálkoznak, amikor kapnak egy pofont a macsótól.
Lehet még keresned vagy várnod kell arra, akit akarsz. De az is lehet, hogy van valami belső elképzelésed az illetőről, hogy szőke herceg legyen fehér lovon és kacsalábon forgó palotában lakjon és ennek nem felelnek meg túlzottan sokan :)
Hát, a gond sokszor abban van, hogy az ilyen fiúkra nagy kereslet, tehát nagyon sokan másznak rájuk. És egy ilyen fiú ha dúskálhat a választékba akkor nyilván a legjobbat válassza (ha nem épp sz összese - férfi természet).
Nem mondom, hogy ilyen fiú nem lehet megfogni, de oda kevés lesz a középszer. Neked is kinézetre és észben is fel kell érned a szinthez.
Nem nagy elvárások. Legalábbis jobban belegondoltam és ha kondiznék, valszeg meg is felelnék az elvárásoknak.
Az a helyzet, hogy ha összejönnél egy ilyen férfival, garantáltan találnál nála valamit, ami nem tetszik és ha ilyen szinten rá vagy feszülve a tökéletesre, nagyon hamar ki is ábrándulnál belőle.
Nem létezik tökéletes ember és mindenkinek vannak hibái. Ahol elsőre nem látszik, ott csak később derülnek ki. De mindig vannak és mindig vannak idegesítő dolgok is.
A humoros és az okos üti leginkább egymást, mert mindenkinek mást jelent a humor. Egy intelligens, okos ember másképp viccelődik mint egy agyatlan tahó, aki ettől függetlenül lehet sportos és jól is nézhet ki.
Én például kedveskedni szoktam, nem vicceskedni. Mondjuk az is eléggé szubjektív dolog, hogy kinek mi a sportos. Aki naponta lefut 20 kilométert vagy aki felemeli a 100 kilót és ő maga is 150 kiló izom? Mert szerintem mindegyik, szóval jó lenne kicsit szűkíteni a kört. Azt elfelejtetted odaírni, hogy havi nettó 70-nél azért többet keressen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!