Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy 20 visszautasítás után az ember már egyre kevesebb energiát hajlandó befektetni az újabb próbálkozásokba?
Én nem tudom mennyinél tartok, 15-en biztosan visszautasítottak de ugyan úgy próbálkozok mint a legelső visszautasítás után.
Csak nem lesz olyan hogy több éven keresztül próbálkozok és egy barátnőm se lesz... Ha évek múlva se lesz változás akkor elgondolkodok rajta hogy külföldön próbálok szerencsét.
Nem biztos. Kérdés, hogy miért utasítottak vissza. Bár amit manapság látni lehet a nőknél...
Először is, ha 40 nőnél próbálkoztál és nem sikerült, majd egyre kevesebb energiát fektetsz bele, az csak csökkenti az esélyét, hogy összejöjjön. Lehet az a 40 nő épp nem volt valami kedves. Vagy olyanok voltak, hogy inkább örülnöd kéne, hogy nem lett belőle semmi.
Viszont abból nem kéne engedned, hogy korrekt pasiként, úriemberként viselkedj. 40 nő elutasított, ezután lehet át kéne gondolnod valamit. Meg kéne nézni kit választasz, mivel mész oda, ilyeneket átgondolni. De nem kéne minőségileg rontani az ismerkedést szerintem.
Amúgy hasonló problémával küzdök. Társkereső oldalakon próbálok ismerkedni egy ideje. Sok nőre ráírtam, de vagy visszautasítás lett belőle, vagy semmi válasz
A módszereidet és a kiválasztási szempontjaidat kellene felülvizsgálnod, meg önmagadat. Egyáltalán olyanokhoz mész-e oda, akikkel összepasszoltok, csak pocsékul adod elő magad, vagy jó ugyan a módszer, csak akikhez odamész, velük nem illesz össze? Esetleg egyik sem stimmel?
Tudod, ha egy ajtóra rá van írva, hogy húzni, és csak egy irányba nyílik, ha tolod, vagy nem jutsz be, vagy kifeszíted és elromlik. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!