Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves hölgyek, raktok képet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek, raktok képet olyan férfiról aki számotokra külsőre álomszerű? Ha híresség, akkor név is jó.

Figyelt kérdés
2016. jan. 13. 18:51
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
87%

#10 A kérdésben az szerepelt, hogy ki számunkra "álomszerű" külsőre. Nem az, hogy milyen külsejű ember jönne be még, hanem az, hogy külsőre ki az abszolút ideál.

(Csak egy példa: #3 vagyok, és aki jelenleg tetszik nekem a való életben személy, konkrétan szaktársam, külsőre totál nem ilyen jóképű, és nem kidolgozott testű. Ettől függetlenül számomra tökéletes.)

2016. jan. 13. 19:48
 12/41 anonim ***** válasza:
77%
Kedves utolsó! Nincs sárdobálás, igazad van. De a kérdés az volt hogy KÜLSŐRE ÁLOMSZERŰ. Na most a valóságtól, kérésre teljesen eltértem én is. :D Egyébként nekem is dolgozó, átlagpolgár a párom, és nekem ő az álomszerű, akivel bárki összefuthat. :) De értelemszerűen az ő képét nem linkelem.:)
2016. jan. 13. 19:49
 13/41 anonim ***** válasza:

Gondolom a kérdés feltevője a való életből hozott képre gondolt hisz jelezte h a hírességeknek elég a neve is :D

csak ez csapta ki a biztosítékot...

Igazad van én filóztam túl a dolgot mert tényleg álomszerűt írt... Elnézést!

2016. jan. 13. 19:51
 14/41 A kérdező kommentje:

Nem azért, de szerintem voltak köztük hús-vér emberek is.

Nem mindegyik egy Brad Pitt volt.

2016. jan. 13. 19:54
 15/41 anonim ***** válasza:
54%

[link]

főleg amikor mosolyog, nagyon cuki:)

[link]

[link]

2016. jan. 13. 19:55
 16/41 anonim ***** válasza:
Hát, ha híresebb embert kellene említenem, nekem Vincent Cassel az etalon. Na, Ő aztán nem szabályos "szépség", mondjuk nekem az sosem tetszett. Amúgy nem vagyok egy álmodozós, nyálcsorgatós típús, az átlag "nők bálványa" típus nekem sosem jött be, különösen a manapság oly gyakori feminin vonású, metroszexuális fazonok. No persze a férjem a zsánerem, de Róla képet nem linkelek :) Szintén nem szabályos, de nagyon karakteres arca van és a világon a legszebb szeme.
2016. jan. 13. 20:05
 17/41 anonim ***** válasza:
Ian Somerhalder
2016. jan. 13. 20:12
 18/41 anonim ***** válasza:
 19/41 anonim ***** válasza:
72%
Nem azért, de ha megkérdeznénk, hogy ki a pasik ÁLOMSZERŰ ideálja, akkor valószínű sok Angelina Jolie és Nina Dobrev lenne ugyanúgy bedobva, ami nem jelent feltétlen semmit, meg elég nehéz mondjuk a "metrós helyes csávóról" képet berakni, hogy mondjuk azt se tudom ki az. (De nem is raknék be hétköznapi emberekről képet, mert senkinek a személyiségi jogaival nem élnék vissza.)
 20/41 anonim ***** válasza:

Az ismerősömet nem tehetem közzé.

Hírességek közül meg nekem ők tartoznak a top kategóriába:

- Carlo Pedersoli fiatalon, amikor még úszóként ismerték

- Harrison Ford fiatalon

- Ronan Keating

2016. jan. 13. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!