Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek, raktok képet olyan férfiról aki számotokra külsőre álomszerű? Ha híresség, akkor név is jó.
Tudom nem helyes csávó, de nekem olyan egyedi vicces kisugárzása van hogy számomra ez baromi vonzó :)
#2 De bírom. :D
Úgy tűnik, nálam nincs olyan, hogy álomszerű, tökéletes férfi, nem tudok konkrétan egyet megnevezni, de mondok azért egy hírességet, neki a szemei nagyon tetszenek. :)
Mark Ruffalo az illető.
Nem nézem a sorozatát, de sokszor látom a Tumblrömön, és ez a pasi tényleg igazi ír díszpéldány:D Mondjuk annyira nem, hogy csak emiatt elkezdjem nézni azt a sorozatot. Lee Pacet csípem amúgy nagyon.
Szóval aki nem magazin modell pasi az kb labdába sem rúghat!
Köszönjük...
Talán 1 bejegyzés volt ahol egy hétköznapi utcai embert láttam...
A többi mind média hajhász selyemfiú...
Kíváncsi volnék h csak a való életben hány ilyen férfinak nevezett hímmel futtok össze az utcán nap mint nap...
Férfi vagyok igen jöhet a szrdobálás, de megvan a magam önértékelése, meg minden de ez röhej amilyen linkek most kikerültek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!