Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó bensővel bármilyen rossz külsőt lehet kompenzálni?
Legismertebb példa: Stephen Hawking. Ő tényleg nyomorék, és neki is van felesége.
De ismertem olyan férfit aki törpenövésű volt és a lábát is amputálták, mégis lett neki is felesége. (aki épp és egészséges)
rossz külsővel,lehetnek bármilyen jó belső tulajdonságaid,xart sem érsz,amíg a hölgyemény meg nem ismer jobban.
Ergó,ronda külsővel,szinte csak barátságból kialakuló szerelemnél van esélyed,vagy egy hasonló kategóriájú nőnél.
Nem minden roszzképű pali sírja tele a netet a csalódottságaával,miután a tizen,huszon akárhányadik szexbomba is elutasította,hanem a saját kategóriájában talál magának párt.
Tudnék mondani erre példát,a saját környezetemből is,nem a kisujjamból coptam a bölcsességet.
Tapasztalatból mondom, a csajoknak az önbizalom kell és az, hogy tudod, mit csinálsz... A legtöbb ember aki ezzel a jó a belsőm hülyeséggel jön, szinte mindig a depressziós visszahúzódó, 2 mondatot nem tud csaj társaságában kinyögni...
Vagy ha el is kezd vele flörtölni egy csaj, akkor ezt soha nem veszi észre és elkezd valami orbitális baromságról beszélni...
Egyik haverom is, neki is jó a belsője... Hétvégén már a csaj arcára volt írva, hogy vigyél ki és b*ssz meg, ez a jólelkü meg a CSILLAGKAPURÓL hadobált valamit... Én meg leléptem a csajjal...
"Jó bensővel bármilyen rossz külsőt lehet kompenzálni?"
jó belsővel SEMMIT nem lehet kompenzálni, a rossz külsőt eleve nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!