Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy tűnik több bennem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy tűnik több bennem a rossz, mint a jó. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Eddig minden partnerem elhagyott a fenébe, mondván, hogy önző vagyok, stb. Magamat egyáltalán nem látom önzőnek, akármit megteszek azért, akit szeretek. Szóval ígynehéz javítani a gondon. Úgy tűnik, egyszerűen több bennem a rossz tulajdonság, mint a jó, nem tudom kompenzálni a hibáim, és nem éri meg velem maradni.

Mit tudok tenni ilyen helyzetben? (Azon kívül, hogy pszichológushoz fordulok, amit meg fogok tenni amint lesz rá időm)

2015. dec. 20. 00:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Olyanokat fogtál ki,akik nem illettek hozzád. De találsz majd olyat,akiről érezni fogod, hogy hozzádvaló :)

Írod, hogy benned több a rossz. Most ezt nem tudhatjuk mi kívülállók, de lehet abban valami, hogy magadat nem tudod szeretni, s elfogadni. Dolgozz azon, hogy elsősorban jobb ember legyél önmagad számára. Utána pedig szocializálódj,ismerkedj.

2015. dec. 20. 00:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért mondják, hogy önző vagy? Szerintük miben nyilvánul ez meg?
2015. dec. 20. 00:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha minden partnered szóba hozta, hogy önző vagy és azért hagy el akkor valószínű, hogy önző vagy (függetlenül attól, hogy ezt most észreveszed-e magadon vagy sem).

Ismerek olyat aki önző volt, de mégis úgy állította be magát, hogy milyen önzetlen és csak a jót akarja mindenkinek (nem volt éppen igaza). Olyan barátot/családtagot kérdezz meg aki őszintén megmondja a véleményét, hogy szerinte önző vagy-e, mert egy közeli ismerős nyilván jobban ismer, jobban tud segíteni mik azok a hibáid amiket nem veszel észre magadon, de másoknak zavaró. Ehhez azért biztosítani kell, hogy nem sértődsz meg rá ha elmondja az őszinte véleményét.

De korábbi partnert is megkérdezhetsz akivel esetleg még olyan a viszonyod hogy nem küld el a fenébe ha esetleg felhívod, hogy mik azok a dolgok amik miatt szakított veled.

2015. dec. 20. 00:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Olyan fajta ember vagyok, aki felveszi a macskát, és simogatja akkor is, ha szerencsétlen menne, és kapálózik. Soha nem akarok ártani senkinek, de túl ragaszkodó tudok lenni, gondolom erre értik, hogy önző vagyok.
2015. dec. 20. 01:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Ismertem én is ilyet...

Javítani úgy tudsz ha félrerakod az önös érdeket és a másik kerül előtérbe még akkor is ha neked az nem jó.

pl ha a párod valahova el akar menni de neked nem tetszik mert mást csinálnál akkor is elmész vele és persze jól érzed magad (megjátszod) mosolyogsz..nem hisztizel,azért hogy neki jó legyen.

másik példa ha pl az utolsó kockát a csokiból odaadod másnak hogy annak jó legyen.

A macskát nem cseszteted ha menni akar.

Na azok igazán önzőek mert azt csinálják ami maguknak jó.

Olvass utána az önzőségnek és nem kell egyből pszihologus ezt magaddal is meg tudod beszélni.

Ne mástól várd a megoldást.

2015. dec. 20. 09:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó kocka csokit mindig odaadom :D És tök szívesen mentem mindig bárhova a párommal. :(
2015. dec. 20. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!