Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják azt itt hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt itt hogy a nőknek a külső vagy a pénz számít, amikor csomó átlagos vagy átlag alatti csóró, szegény fiúnak van barátnője?

Figyelt kérdés
2016. jan. 11. 13:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
8%
hol? amikor meg bizonyítékot kérek akkor jöttök a személyiségi jogokkal....... kamu az egész ilyen nincs
2016. jan. 11. 15:54
 12/21 anonim ***** válasza:
78%
bizonyítékot... én is kérek bizonyítékot hogy valójában olyan rondák vagytok, hogy tényleg havonta 100 nő elutasít titeket, és hogy csak olyan párokat láttok az utcán, mint amikről beszéltek. :D
2016. jan. 11. 16:23
 13/21 anonim ***** válasza:
85%

Aki bizonyítékot keres a nem csúcskategóriás párokra, javaslom neki Budapest tömegközlekedését, a templomokat, ahova szintén járnak misére párok, házasok, meg lehet állapítani azért, ha az ember nyitott szemmel jár, hogy kik tartoznak ilyen tekintetben össze.

Nekem nem kell bizonyíték, mert én látom őket, és látom, hogy nem csúcskategóriások, azt is lehet látni, hogy boldogok. És akkor nem kellett személyiségi jogokat sem sértenem. :-) Aki szerint ezek a párok, akiket én látok, átlagon felüliek, ebből én csak úgy tudlak elképzelni titeket, hogy úgy nézhettek ki kb., mint ET. :-)

2016. jan. 11. 16:30
 14/21 anonim ***** válasza:
8%
budapesten járok sokat de sehol nem látok szép nőt átlag pasival ti nem tudom hol éltek .... vagy mit szedtek...
2016. jan. 11. 16:39
 15/21 anonim ***** válasza:
88%
A kérdésben nem szép nőkről volt szó, hanem általában véve nőkről (de ha neked csak a szép nők számítanak nőnek, akkor pont azt a felszínességet ítéled el jogosan vagy jogtalanul a nőkben, ami ezek szerint benned is bőségesen megvan). Ha szép nőt akarsz, azért tenni is kell, de itt is vannak kivételek.
2016. jan. 11. 16:45
 16/21 anonim ***** válasza:
90%

"budapesten járok sokat de sehol nem látok szép nőt átlag pasival ti nem tudom hol éltek .... vagy mit szedtek..." Erre is látni olykor példát de ha saját elmondásod szerint a Notre-Dame-i toronyőr sírva menekülne előled ( előletek) akkor ne egy szép lány legyen a cél. Persze itt jön a kérdés hogy kinek mi a szép? Azok a lányok akik nekem az igazán szép kategória azok mint írtam válogathatnak mint anyám tyúkja a kendermagban így valóban ritkább a nem fullos csávó mellettük. Ahogy a mondás tartja a hattyú nem párja a verébnek. A kérdés és a válaszok sem a csúnya/átlagos pasiról és a szép nőről hanem általában a nőkről szólt.

Csak tudnám hogy minek szólok ezekhez mindig hozzá...

2016. jan. 11. 16:47
 17/21 anonim ***** válasza:
90%
Te is optimista vagy és hiszel abban, hogy valahogy mégiscsak lehet hatni az ilyen örök pesszimista emberekre :)
2016. jan. 11. 16:54
 18/21 anonim ***** válasza:
90%

Mert könnyebb másokat (ez esetben a nőket) szemétnek beállítani, és rajtuk kívül álló okokkal magyarázni a sikertelenségüket, mint magukba nézni és szembe nézni a jellemhibáikkal.

Sokkal könnyebb és megnyugtatóbb kollektívan dühöngeni, picsogni hogy csúnyák és csórók (amin persze szerintük soha de soha de sohaaa nem lehet fejleszteni és nem is éri meg), mint felismerni, hogy a saját természetük, lelkük nemhogy nem tökéletes, hanem gondozatlanul rohad, mint egy gazok kert. :D Az önreflexió kva nehéz dolog, érett lelket igényel.

2016. jan. 11. 17:08
 19/21 anonim ***** válasza:
84%

azért mert ők még nem fogtak ki egy normális nőt, keseredettségből általánosítanak az összes többi nőre.

amúgy jó, elismerem egy dolgozni nem akaró munkanélküli pasi nem egy főnyeremény.

de ha dolgozik rendesen, akkor normális csajoktól kap esélyt. pl nekem és a barátnőimnek se igen az a fontos, hogy mennyit keres a pasi meg mi a munkája..

aki tényleg pénzre megy, hát menjen.. mindenkinek joga van eldönteni kivel áll össze.

de valóban nagy általánosítás,hogy a nőknek csak a pénz számít.

2016. jan. 11. 19:10
 20/21 anonim ***** válasza:

Mert ezek az általánosítások baromságok. Pl.mi a "csóró" vagy a "szép" vagy az "átlag" mindenki számára érthető definíciója.

A nőket meg általában akkor látjátok szépnek, ha szépen fel van öltözve, kisminkelve, boldog és magabiztos. Innentől kezdve, van amikor én is tetszem a fiúknak, de ha 30 óea után félhülyén és morcos képpel,három táskával vergődöm haza, akkor nyilván nem vagyok szép.

A csóróság még relatívabb. Pl sok ember nem ad a látszatra, nem

Vesz márkás ruhát, tíz évig használ egy kabátot, de ott a félretett pénze a házfelújításra, más meg adósságba veri magát egy menő telefonért.

Most add akkor össze, hogy mennyire van értelme általánosítani.

2016. febr. 28. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!