Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj, a mai társkereső oldalakon, hogy sokan nem találnak párt, vagy ha találnak akkor is nehezen? 21/F
1: "Talán az, hogy azok az emberek regisztrálnak oda, akik nagyon elkeseredettek"
Nem tudom, hogy a 20-asoknál, a kérdező korosztályában mi a helyzet, de a 40-es és a 60-as korosztályban egyáltalán nem elkeseredettek regisztrálnak, és az a helyzet hogy férfiként legalábbis könnyen találunk párt. Ugyanúgy a huszonéves ismerős nő is annyi randit csinál amennyit akar. De azt már több nőről hallottam, hogy elmennek két randira, nem jön be egyik se, és inkább törlik magukat.
# 10
Simán lehet, nekem is megfordult a fejemben... :)
Sok hölgy csak azért van fent èvekig (tökéletes testtel vannak megáldva) , hogy élvezzèk a nèpszerűsèget. Esetleg abból top 3pasiból akik milliàrdosok 30évesen ès ott is fent vannak rájuk ìr egy.
Profit orientáltak. Nekem volt olyan, hogy amìg n fizettem be a tagdîjat kaptam leveleket miután befizettem tudtam volna rájuk vàlaszolni de nem kaptam többè 1 levelet sem. Na vajon???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!