Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit jelent nektek ha egy pasi vallásos? Nem ez a keményvonalas de mondjuk vasarnaponként altalában templom, nagypéntek tartása.
"inkább azokra gondolok akik szombat ejjel buliznak vasarnap este elmenbek templomba"
Esküvőre, temetésre, templomba nem illik másnaposan szétcsapva menni.
Én teljesen ateista vagyok. Ennek ellenére nem zavar ha hisz istenben, templomba jár, vagy imádkozik ebéd előtt - egyszer egy barátnőmnek segítettem is katolikus templomot keresni Görögországban vasárnap -, viszont a vallásos embereknek megvan az a szokásuk, hogy emberi eredményeket tulajdonítanak istennek, vagy a vallás erejének.
Kb egy éve egy ismerősöm azon veszett össze egy vallásos családtaggal, hogy az váltig állította, hogy márpedig a srác azért ment át egy nehéz vizsgán, mert ő imádkozott érte. Az ilyenektől a falramászom.
Feri, a sorrendet nem szokás megfordítani... :-D
Kérdező, ehhez a kérdéshez mindenki másképp áll. Nekem anyai nagyanyám pl. mindig elmondja, hogy vallásos párt válasszunk, én meg úgy gondolom, hogy nem ezen múlik, hogy jól fog-e működni a kapcsolat, nem zárkózom el, de a szélsőségeket vallásosban és nem vallásosban is kerülöm.
Én nem vagyok vallásos. Nálam hátrány lenne, ha a pasi az lenne. Vagyis pontosabban az, ha templomba járna. Mi van akkor, ha én vasárnap össze szeretnék vele bújni, együtt tölteni egy napot? Erre ő "bocs, kicsim, de mennem kell a templomba" és lelép otthonról? Na ne! Egyszer-kétszer el tudnám nézni neki, de az ikszedik ilyen alkalom után repülne. Ha neki az fontosabb, hogy egy templomban ücsörögjön és imádkozzon, mint hogy az élete párjával töltse az idejét, akkor vegye feleségül a templomot!
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!