Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok az autista nőkről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az autista nőkről?

Figyelt kérdés

Ha magasan funkcionáló, önálló életre képes nő. Viszont nincsenek szociális készségei, csendes, inkább alkot, máshogy lát dolgokat, viszont nagyon intelligens.

Illetve vannak fura dolgai. (Bizonyos dolgok csak ott lehetnek, ahová ő tette, mert az ő fejében így van, és ha te 20szor rakod át, ő 20szor visszateszi. Ragaszkodik a megszokott dolgokhoz, és nem viseli el, ha ebből kimozdítják). Gyakran nem tudja kimutatni az érzéseit, az érzelmi intelligenciája nagyon alacsony. Nem tud értelmezni egyszerű dolgokat, a bonyolultakat simán.

Meg hasonló dolgok.

2016. jan. 9. 22:44
 1/9 A kérdező kommentje:
Van, hogy elsőre értelmetlen dolgokat csinál, pl absztrakt dolgokat rajzol, vagy a valóságtól eltérő színvilággal, máskor órákra, egész napra bekapcsolja ugyanazt az egy zenét, vagy egy zenei részletet.
2016. jan. 9. 22:47
 2/9 anonim ***** válasza:
20%
A leírtak alapján akár egy sorozatgyilkos is lehet.
2016. jan. 9. 22:48
 3/9 anonim ***** válasza:
8%
Beleverném, határozottan tetszik az elképzelés.
2016. jan. 9. 22:49
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Pszichopata. Csak egyszer kell el aludnod mellette és másnap már nem ébredsz fel, mert kinyír.
2016. jan. 9. 22:56
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Ti mind hülyék vagytok?

Olvassatok utána, mit jelent az autizmus.

Türelem kell hozzá, és egy kevésbé érzelmes partner.

2016. jan. 9. 23:26
 6/9 anonim ***** válasza:
38%
Elkerülném.
2016. jan. 9. 23:49
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Sok-sok türelem és empátia kell egy ilyen emberhez.
2016. jan. 10. 01:43
 8/9 Oops! ***** válasza:
61%
Nekem kifejezetten szimpatikus lenne, mindenképpen adnék egy esélyt a dolognak kölcsönös szimpátia esetén. A leírásban sok dolog van amiben magamra ismertem, így nem okozna nagyobb problémát az "elviselésük".
2016. jan. 10. 07:21
 9/9 anonim ***** válasza:
80%-ban én is ilyen vagyok, így szinte nem is kéne elviselnem semmit egy ilyen nővel való kapcsolatban (viszont nem vagyok autista). A rendmániát viszont sokan nem viselnék el szerintem.
2016. jan. 10. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!