Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szégyenlem a lakásom, ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyenlem a lakásom, ami ismerkedésnél gondot okoz számomra. Elutasítanátok ezért a másik felet?

Figyelt kérdés

Volt egy hosszú kapcsolatom, együtt éltünk exbarátnőmmel. Mikor vége lett, mennem kellett, és egy szerény lakást tudtam csak venni, mivel nem akartam milliós hiteleket felvenni, mert akkor elég alacsony volt a jövedelmem, tartottam attól, hogy elvesztem mindenem, ha nem tudok törleszteni.

Panelben élek, próbálom újítgatni, de egyedül nehéz gyűjtögetni csak erre, főleg, hogy vannak más terveim is, amire kell a pénz. Ismerkedésnél mindig feszélyezve érzem magam, mikor arra kerül a sor, hogy felhívjam magamhoz a lányt. Nem egy lelakott putri azért, de akadna mit javítani rendesen.

Nálatok mennyire számít az, hogy milyen állapotú a lakása annak, akivel épp ismerkedtek? Vannak elvárásaitok ezzel kapcsolatban?

A plusz poén, hogy a régi munkahelyemen nagyon tetszett egy nő, 1 évvel idősebb nálam, de nem mertem kezdeményezni nála, mert ő sokkal jobb anyagi helyzetű családból származik, és akkor még sima gyári munkás voltam. A költözés után vettem észre, hogy ő a szomszédom. Azóta irodai munkát szereztem, jobb a fizetésem, de még így sem tudok kezdeményezni nála, egyrészt a lakás állapota miatt, másrészt a különböző anyagi helyzetünk miatt.

2016. jan. 9. 12:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Engem ez abszolút nem zavarna.Ha látom,hogy tényleg tiszta,rendezett a ház.
2016. jan. 9. 12:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Volt már olyan nővel dolgom, aki miután látta a lakásom elhagyott.
2016. jan. 9. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!