Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy rendes megértő lányt?
Figyelt kérdés
Teljesen mindegy hogy milyen normális vagyok és kedves őszinte határozott bókolni is hiába mondjuk inkább a személyiségét dicsértem mindegyiknek de azt is kár volt és egyszerűen semmit nem érek el vele közbe azt mondják nem vagyok csúnya de nem tudom
Lehet hogy változtatnom kellene magamon legyek inkább lenéző bunkó nagyképű megalázó egoista állat az jobb lenne mert azzal hogy jó fiú vagyok még semmire se vittem
Közben a lányok azt mondják hogy nincs normális pasi de hogy legyek normális én is ha nincs neki értelme úgy érzem meg kellene tagadnom saját magam
A legtöbb már párkapcsolatban van. Vagy a szőke hercegre vár:)
2016. jan. 9. 11:52
12/20 anonim válasza:
"...inkább a személyiségét dicsértem mindegyiknek de azt is kár volt és egyszerűen semmit nem érek el vele..."
Valószínű mind érzi, hogy nem rájuk vagy kíváncsi igazából, hanem görcsösen keresel egy barátnőt.
2016. jan. 9. 12:05
13/20 anonim válasza:
#10 Kamu
2016. jan. 9. 12:28
14/20 A kérdező kommentje:
#12 nincs igazad nem görcsösen keresek egy nőt hanem azt a nőt keresem akivel lehetne tervezni és nem kellene előtte szégyenkeznem hogy nem volt tökéletes az életem idáig szóval biztos vagyok benne hogy nem ezért van
2016. jan. 9. 12:54
15/20 Titusztitusz válasza:
A jó ég álldja már meg...Tanuld már meg egyszer és mindenkorra azt, hogy a nőknek AZ MINDIG A LEGFONTOSABB, és LEGELSŐ HELYEN ÁLLÓ BÓK, ha a KÜLSEJÜKET DÍCSÉRED...Ha bókolni akarsz, akkor MINDIG EZZEL KEZD A DOLGOT...Ha a hölgyeménynek akinek bókolsz éppen, csak a "személyiségét" dícséred, akkor ne is csodálokozz azon, hogy rád se fog izélni...A nők a TESTÜKRE-KINÉZETÜKRE szoktak mindig a legbüszkébbek lenni, avagy a leginkább gátlásosak lenni...Szóval jobban teszed legközelebb, ha ELSŐSORBAN a külsejükre koncentrálod a bókjaidat, a többi ráér későbbre is...
2016. jan. 9. 13:03
16/20 anonim válasza:
14, Ha nincs igazam, akkor miért érzed úgy, hogy kár volt megdicsérni azokat a lányokat? Nem voltak dicséretre méltók alapból? Vagy csak azért dicsérgetted őket, hogy célhoz érj?
Én erre gondoltam.
Az meg, hogy a természetét vagy a külsejét dicséred, a lánytól függ, mármint annak hatása. Ha látsz egy lányt, aki láthatóan sokat foglalkozik a kinézetével, annak nyilván a legjobban az fog esni, ha a külsejét dicséred.
2016. jan. 9. 13:10
17/20 A kérdező kommentje:
#15 akik szeretnek tetszelegni azoknál beválik az hogy azt dicsérem milyen szép de az értelmesebbeknél az édeskevés persze igazad van hogy valamilyen szinten kell dicsérni a külsejét is de nem akkor amikor már elviszem randira én arra értettem akkor már nem azzal foglalkozom hogy dicsérjem kívülről hanem inkább a személyiségét
2016. jan. 9. 13:30
18/20 A kérdező kommentje:
#16 így már másképp hangzik igen így már egyet értek veled teljesen jogos
2016. jan. 9. 13:32
19/20 anonim válasza:
Szerintem az élet olyan... ritkán kapod meg a megfelelő nőt illetve a megfelelő férfit...
2016. jan. 10. 14:48
20/20 Titusztitusz válasza:
Tévedel kérdező...A nőknek MINDIG AZ A LEGKELLEMESEBBEN HANGZÓ BÓK, ami a KÜLSEJÜKET DÍCSÉRI...Akár buta nőröl van szó, akár okosrol, akár közmunkásrol, akár egyetemi professzornőröl...Csak próbáld ki nyugodtan a gyakorlatban azt, amiröl beszéltem fentebb...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!