Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet így ismerkedni? 25n

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet így ismerkedni? 25n

Figyelt kérdés

Neten befulladt a távolság miatt, pedig minden nagyon jól alakult, megértettük egymást. Úgy volt, hogy kibírjuk a távkapcsolatot, nem így lett.

A helyi szórakozóhelyek tele vannak 14-15-16 évesekkel. Max. 18 évesekkel. Persze vannak idősebben is, de a javuk gyerek.

Fiatalabb fiúk gyakran horogra akadnának, de velük nem megyek semmire. Igaz, volt egy srác, akivel úgy voltam, egy próbát megér, de rájöttem, még nagyon tapasztalatlan, nem érett, főleg nem egy párkapcsolatra.

A társkeresők tele vannak fura alakokkal. Nagyon ódzkodom a netes társkereséstől, részben, mert ott is adott, hogy nagy lehet a távolság majd, illetve nem vagyok egy bányarém azért, hogy személyesen ne találhatnék.

Néha elmegy a kedvem az egésztől...

2016. jan. 8. 20:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

hát nekem itt sikerült az ismerkedés, nagyon sok jó fej ember van itt (persze akadnak idióták itt is, mint mindenütt)

ha van kedved ismerkedni írj nyugodtan :) én sem vagyok egy bányarém :D bár a távolság tényleg közbeszól sokszor :/ 23/f

2016. jan. 8. 20:25
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Én társkeresőn találtam... Egyszerűen be kell jelölni, hogy x km-n belül keresel és kész.

Így találtam meg a páromat, akivel ráadásul olyan szerencsések vagyunk, hogy egymás melletti kisvárosban laktunk Budapest környékén. Ő ott lakott, ahol én dolgozok, én ott laktam, ahol ő dolgozik, tehát helyet cseréltünk minden reggel, amíg össze nem költöztünk. :) Annyi időt tudtunk együtt tölteni amennyit csak akartunk. Kellemesen csalódtam a társkereső oldalakban.

2016. jan. 8. 20:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
En a munkahelyet javasolnám elsősorban,vagy vagy mondjuk túrázós klubbot.Utóbbit azért mert én is ott jöttem össze volt barátnőmmel.A nettől sem gondolom hogy feltétlen elkéne zárkóznod,szerintem nem ciki ott ismerkedni,ha úgy nézed az is egy csatorna a sok közül,sokaknak sikerült már ott találni a nagy számok törvénye alapján.Még a konditerem jut eszembe ott biztos hogy megszólitatának.
2016. jan. 8. 20:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok, igaz férfi vagyok.
2016. jan. 8. 20:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Egy cipőben evezünk, a körülmények másabbak.Én már nem bulizok meg nem is adok sokat azokra a csajokra akik még partyznak a korosztályomban.Nekem is jött a gondoloat hogy hú basszus hogy csajozzak érett fejjel. :D

Ahogy élem az életem jönnek szembe lányok.Egyszerű a képlet ha mosolyog vagy jelét adja Én rámegyek ennyi.Tedd Te is ezt csak nem élsz annyira izoláltan a külvilágtól hogy ne találkozz férfiakkal.

2016. jan. 8. 20:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Nálam sokszor a meredt bámulásban (férfiak részéről) kimerül a dolog. Volt, hogy én próbáltam közeledni, mert nyilvánvaló volt, hogy bejövök neki, az adott srácnak. Nem lett igazából semmi. Bejövök neki továbbra is, de ezzel nem megyek semmire. Szóval...
2016. jan. 8. 20:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem rég kiraktál egy hasonló kérdést itt. Nem hiszem el, hogy nincs semmilyen klub, szakkör, edzés, foglalkozás, művelődési központ programjai, kulturális rendezvények, ahová nem tudnál eljárni. Valószínűleg nem akarod észrevenni azokat a férfiakat, akikre vágysz. Ugyanis lehetetlennek tartom, hogy manapság egy 25 éves nő, aki ápolt, igényes, átlagos küllemi szintet hoz, és kommunikatív is, ne találjon hasonszőrű férfit.
2016. jan. 8. 20:38
 8/10 anonim ***** válasza:
A személyes ismerkedés nem a szépségen múlik hanem a bátorságon,a határozottságon,hogy tudsz-e egy idegennel kapcsolatot teremteni?
2016. jan. 8. 20:39
 9/10 anonim ***** válasza:
70%

Akkor se add fel, "ne ess pánikba!" :D

Majd jön a herceg vagy esetleg összefutunk valahol Te mosolyogsz Én meg odamegyek hozzád. :D

De komolyra fordítva a szót a képlet még mindig ennyi.Csak odamegy egyszer valamelyik figura...

2016. jan. 8. 20:55
 10/10 anonim ***** válasza:
"a társkeresők tele vannak fura alakokkal" Mindenki fura, amíg nem ismered, nem? Vagy mire gondolsz? :) 22F
2016. jan. 8. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!