Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az összes 22 körüli lány csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az összes 22 körüli lány csak bulizni akar és "élni"?

Figyelt kérdés
Már nincs is senki aki szerelmet akar tényleg? Vagy csak én csinálok valamit nagyon rosszul. Kinőttem ebből a bulizzuk szét az agyunkat kórból, mondjuk nem is voltam soha olyan, de voltak pillanatok. Nem tudnék egy ilyen lányt komolyan venni.
2016. jan. 8. 19:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem az összes.
2016. jan. 8. 19:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Nyilván nem az összes...
2016. jan. 8. 19:58
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Én 22 vagyok, most fogok végezni az egyetemmel (következő félévben). Már én se az állandó bulizásnak élek, a gondolataim egy munkahely, normális párkapcsolat, esetleg összeköltözés körül forognak inkább. Szóval nem igaz az, hogy az összes lány csak bulizni akar. :)
2016. jan. 8. 20:04
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
22 vagyok, és soha nem volt ilyen korszakom (voltam néhány buliban, de nem éreztem jól magam), és nem is lesz. Ismerek még hasonló lányokat, szóval ne add fel.
2016. jan. 8. 20:11
 5/10 anonim ***** válasza:
26%
Csupán 99%-uk.
2016. jan. 8. 20:19
 6/10 anonim ***** válasza:
51%

Ne már!

Nem az összes ilyen, nyugi.

De inkább most éljék ki magukat 20évesen, mint majd 40évesen gyerek mellett.

Pl. én nem voltam ilyen bulizós típus, néha elmentem 1-1 buliba, de csak azért, mert unatkoztam, vagy mert szüli/névnap volt és nem akartam másokat megbántani.

Pont ma utaztam busszal a városban, és közben figyeltem az embereket.

A lányok annyira egyhangúak. Mind vagy szőke vagy fekete, hosszú egyenes hajjal, műkörömmel, okos telefonnal+cigi.

Ugyanúgy néznek ki, ..mint a robotok.

De pl az én ismerőseim nem ilyen felszínesek..soknak gyermeke is van már.

Egyébként egy 22éves lánynak az a dolga, hogy éljen boldogan..de kell a mérték, ne legyen alja, részeges, idióta.

2016. jan. 8. 20:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok ilyen. Sosem voltam az a nagy bulizós, egyetemre járok, boldog párkapcsolatban élek. 21L
2016. jan. 8. 20:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nem attól lesz boldog valaki, hogy minden hétvégén rongyra issza magát és oda dobja magát valakinek.
2016. jan. 8. 20:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem. Én csak a diplomámat szeretném megkapni fele ennyi erőfeszítésért. :D
2016. jan. 8. 20:37
 10/10 anonim ***** válasza:
76%

Mindenki más-más dolgoktól boldog.

Sok lelki sérült ember van, akinek a buli a boldogság.

Sok lánynak és sok fiúnak is.

22 év körüli srácok sem mind egyformák.

Van aki már komolyabb, van aki minden hétvégén iszik, bulizik.

Itt szerintem nem lehet általánosítani!

Ismerek olyan lányt, aki sosem volt bulizós, nem iszik, nem cigizik, de még is aljas, csaló, flegma, bunkó pi-csa..

Sok rendes lány van, de azokat nem a buliban fogod megtalálni..meg lehetséges, hogy nem interneten.

2016. jan. 8. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!