Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy férfiként ha ismerkedek egy lánnyal és megtudom, hogy van még egy fiú aki rajtam kívül küzd azért a lányért, onnantól kezdve már, nem érdekel az a lány?
Figyelt kérdés
2016. jan. 8. 16:03
11/16 anonim válasza:
Így egyből szabad utat adsz másnak. Ha mindenkivel ilyen előzékeny vagy, mindig háttérben fogsz maradni.
12/16 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok vele,engem se érdekel már azután,hogy kiderül más is pályázik rá.
13/16 Noren1989 válasza:
Hátja, hisz valahogy megtudtad, h van a másik fickó...és ha csak nem abból az okból mondja el a csaj, h most megszakítja miattad a kapcsolatot a fickóval....hanem ink dicsekszik, akkor persze, hogy megy a levesbe.
26/F
14/16 Titusztitusz válasza:
11-es...Nincs igazad...Ugyanis a nők sem annyira buták azért a legtöbbször, hogy NE TUDJANAK KÜLÖNBSÉGET TENNI férfi és férfi között...Azért a szex meg az utódnemzés sem úgy működik, hogy a "férfiak megküzdenek a nőért, aztán a győztes viszi a nőt"...ENNYIRE nem "evolucionista" azért a világ, legfeljebb csak a hazug tankönyvekben...A nőknek ugyanis EGYÁLTALÁN NEM SZOKOTT MINDEGY LENNI AZ, hogy "ki viszi őket a táncba"...És azért már JÓ ELŐRE TUDJÁK AZOK JÓL, hogy ki tetszik nekik, meg ki nem...(Vagy legalábbis kéne hogy tudják normális esetben...)Nade EZ ESETBEN meg nemis szokták hagyni azt, hogy mondjuk KÉT PALI küzdjön meg egymással a "kegyeikért"...Merthát minek hagynák? Ugyanis mi lenne akkor, ha véletlenül a küzdelemben pl. a NEKIK NEM SZIMPATIKUS ILLETŐ nyerne? Ennek ÍGY semmi értelme nem lenne...Szóval az OLYAN ESET, amikor a nőt NEM ZAVARJA AZ, ha a férfiak RIVALIZÁLNAK a kegyeiért, az mindig azt mutatja, hogy a nőnek tulajdonképpen EGYIK FÉRFI SEM SZIMPATIKUS IGAZÁBOL...Mivelhát MINDEGY NEKI AZ, hogy "melyik nyer"...Nade ez esetben meg egy ÖNÉRZETES FÉRFI mi a csudát törje magát? Meg minek fárassza magát a rivalizálással? Én pl. úgy néztem mindig a dolgot, hogy "ha már olyan szitu alakul ki bármikoris, hogy a nőnek MINDEGY AZ, hogy ki nyeri el a személyét", akkor ÉN a magam részéröl hagytam is azonnal az ilyen nőt a csudába...És ma sem bántam meg a hajdani ilyen döntéseimet...És jót mulatok mindig, amikor találkozok valahol egy-egy ilyen egykori hölgyikével, akiért "nem voltam hajlandó megküzdeni", és átengedtem egykoron másnak...Jóleső elégtétellel szoktam nézni a legtöbbször az ilyen hölgyemény SÓVÁRGÓ TEKINTETÉT ahogy MANAPSÁG MÁR rámnéz, és megvetően szoktam elutasítani az ilyen nők közeledését, miszerint "sajnálja azt, hogy annak idején nem tudta azt rögtön, hogy engem kell választania...De az azóta eltelt időszak alatt rájött, hogy mennyire hibázott akkoriban"...Na...Én az ilyen esetekre csak annyit szoktam mondani mindig hogy: "Engem csak az érdekel, hogy a feleségem NEM HIBÁZOTT, amikor döntenie kellett, ti meg akkor egyétek csak meg azt, amit főztetek"...És teljes lelki nyugalommal szoktam ott hagyni a próbálkozó nőciket...És sohasem bánom egy percig sem, hogy "nem szálltam harcba " sohasem egy nő kegyeiért sem...És érdekes módon mégsem élek egyedül...Szóval én azt mondanám neked 11-es, hogy NE LEGYÉL AZÉRT ENNYIRE MEGALKUVÓ, és híján minden önérzetnek, mert az ember LELKI-MENTÁLIS EGYENSÚLYÁNAK MEGLÉTÉHEZ elengedhetetlen mindig az EGÉSZSÉGES ÖNÉRZET MEGLÉTE...Aminek hosszútávon csak pozitív hatásai vannak...Gondolom nem véletlen az, hogy a nevezett hölgyeményeknek feltünt mindig egyböl, hogy MENNYIRE MÁS jellegü ürgét látnak a személyemben minden tekintetben, mint mondjuk a férjük, vagy a volt férjük...Akiket annak idején NEM ZAVART AZ, hogy "meg kellett küzdeniük" a meghódítandő hölgyért...Úgyhogy továbbra is azt mondanám, hogy ÖNÉRZETES FÉRFI nem szokott sohasem nőkért rivalizálni...És nemis érdemes...
15/16 MolotovPunk válasza:
Teljesen mindegy,hogy küzdesz a csajért,vagy sem.Ha bejössz a lánynak,akkor valószínűleg téged fog választani úgyis.
Vagy legalábbis fog adni jeleket,hogy tetszel neki.
Van tapasztalatom e téren.(Idejét múlt az a duma,hogy küzdj meg a lány kegyeiért,hogy a tiéd lehessen.)
Sok férfi egyébként pont abba a hibába esik bele,hogy sokáig küzd egy nőért feleslegesen,addig míg az közben választ egy másik srácot...
16/16 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a kérdező honnan tudta meg, hogy a kiszemeltjénél más is próbálkozik, de én nőként úgy gondolom, hogy ismerkedési fázisban ha egy pasi visszavonulót fúj, ha valahonnan kap egy fülest, hogy mást is érdeklek, akkor a visszavonulót fújó próbálkozóra úgy tekintek, hogy nem is akart engem igazán, és bárki jó neki, akkor meg nem is baj, ha kiesik. Én nem szoktam felvágni ezzel senkinél, persze, ha megkérdezik, hogy mással is beszélgetek-e, elmondom, hogy igen vagy nem. Nyilván ha valakivel már egyértelműen kiválasztottuk egymást, mindenki más kiesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!