Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány akivel ismerkedek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akivel ismerkedek, lesz belőle vmi (többi lent)?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy lány akivel facen már lassan 1 hónapja ismerkedek, már randiztunk is egyszer (amin zavarban volt látszott rajta de mondta ő is), a második randi is tervben van. Úgy érzem hogy tök jól elvagyunk a lánnyal facen és a randi is jó volt neki (legalábbis ezt mondta). Mondtam neki nevetve h elfelejtettem puszit kérni erre ő írja egy mosolygós smily-val h nem is kaptam volna. Tegnap meg kérdeztem tőle csak úgy, h 1-5-ös skálán hol állok nálla erre jött a válasza egy mosolygós smily-val h még mindig nem pontoz! Egyébként a lány mondta h már átvágták 1x-2x és nehezen bízik meg és enged közel magához férfit. A lány nemigen jár buliba meg ilyen helyekre. Szerintetek most mivan? :(
2014. júl. 21. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:
írtad, hogy nehezen bízik meg a fiúkban, úgyhogy valószínűleg ezért van az, hogy kicsit tartózkodó. legyél vele türelmes, és ne csinálj semmi olyat, amivel megbánthatod, és akkor majd meglátja, hogy benned megbízhat és előbb-utóbb megnyílik neked :)
2014. júl. 21. 09:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Tényleg nemtudom, hogy csak szivat vagy tényleg ennyire nem akaeja elsietni és kivár h mennyi ideig vok képes váni rá. Szerintetek?
2014. júl. 21. 10:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Fuu de ismerős a szitu :D Hol laksz?
2014. júl. 21. 11:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyacsádon, Pápától van nem messze.
2014. júl. 21. 12:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs itt semmi probléma szerintem. Nem ismerlek titeket, de ebből úgy tűnik, hogy csak fiatal és tapasztalatlan, DE őszinte, és figyelmet, türelmet igényel, de ezzel semmi gond nincs, nem kell sietni sehova.
2014. júl. 21. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!