Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Királyfi fehér lovon? A húgomnak érdekes elképzelése van az ideális partnerről.

Figyelt kérdés
A jelenlegi párját otthagyta. Elképzelése szerint az ideális partnere: Van munkája, nem iszik(semmi alkoholt), nem agresszív, hűséges, nem szerencsejáték ill.drogfüggő, ne dohányozzon,jól nézzen ki, és jó legyen a szerelmi életük is. Ezek aminek minimum meg kell felelni. Reális szerintetek?
2016. jan. 7. 20:06
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
66%
Lehet, hogy gyerekkori barát, de azt nem tudod, hogy milyen a párjának lenni. :-)
2016. jan. 9. 10:59
 32/48 anonim ***** válasza:
93%

Az utolsó jól ísta. Meg ha nem jó a párkapcsolatuk miért is kellett volna együtmaradniuk?

Szerintem ezeket a dolgokat minden rendes embernek elkéne várni,meg megkéne felelni.

Az h jól nézzen ki, ha valaki kevésbé néz ki jól,akkoris hozza ki magából a legtöbbet.! Az viszont tulzás h egyáltalán nem ihat alkoholt.

A nem dohányosok töbsége meg nem szereti a dohányost. Én dohányosként mondom h teljessen érthető. Attol h idössebb meg gyerekei vannak miért érné be pl egy munkanélkülivel aki pl szerencsejátékos!?

A másik meg h a saját élete,senkinek nincs hozzá köze.

N/24

2016. jan. 9. 12:05
 33/48 anonim ***** válasza:
88%
A húgod még normálisabbnak is tűnik az átlagnál, miért érje be olyan férfival, aki még a normális ember-mércét sem üti meg? A kora és hogy gyerekei vannak, tényleg nem akkora hiba. Ő sem húszéves fiúkat keres.
2016. jan. 9. 13:49
 34/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kedves32-es. A párkapcsolatuk jó volt. Ezt onnan tudom, hogy nagyon közel lakunk egymáshoz napi rendszerességgel találkozunk gyerekek is az unokatestvérrel sokat játszanak. A szerelmi életükről egyik sem panaszkodott. Sem a hugi sem a barátom.Házaséletük is jó volt. A barátommal nem lesz gond, sajna a hugommal így igen.
2016. jan. 10. 15:44
 35/48 A kérdező kommentje:
Kedves 33-as. Ezek az alap emberi dolgokra a húgom pszichológusa mondta azt, hogy olyan mint a királyfi fehér lovon.(sajna szinte csak a mesében létezik)
2016. jan. 10. 15:50
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Tehát akkor, ha jól értem a sógorod jól néz ki és jó a szerelmi életük, de vagy lusta dolgozni, vagy agresszív, vagy alkoholista, vagy csaló, vagy függő. Ezek közül mégis melyik normális szerinted?
2016. jan. 10. 18:03
 37/48 A kérdező kommentje:
Kedves 36-os. Létezik csak aki mindezeknek megfelel azt valószínűleg megbecsülik otthon, és párkapcsolatban él. Ha más okból felszabadul ilyen férfi valszeg gyorsan talál párt magának. Ha családja van akkor nem biztos, hogy 3 gyermekes anyukát keres.
2016. jan. 10. 18:14
 38/48 A kérdező kommentje:
Kedves 37-es. A sógorom kinézetét férfiszemmel nem tudom, és nem is akarom megítélni. Egy újjal sem nyúlt a húgomhoz, nem iszik nem dohányzik nem függő amióta összeházasodtak talán 2-3munkahelyváltásnál nem dolgozott. De az is csak 1-2 hét.
2016. jan. 10. 18:22
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Tehét akkor megcsalja a húgod, vagy nem tudsz fogalmazni? Azt mondtad a felének sem tud megfelelni.
2016. jan. 10. 21:44
 40/48 A kérdező kommentje:
Huginak vannak elvárásai amiket említettem. Viszont a húgom az általa elvárt dolgok felét sem tudja teljesíteni. Bocs a félreérthető fogalmazásért.
2016. jan. 10. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!