Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti belemennétek egy párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belemennétek egy párkapcsolatba roma lánnyal?

Figyelt kérdés
A kultúrájuk, szokásaik rám gyakorolt hatása miatt kerdem. A rasszisták ne is írjanak! A lány 24 es van egy kislánya. 30/F
2016. jan. 6. 23:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
9%
Magyar lányok közt is van, aki 30 évesen már rohadt ronda... Sőt olyan is, aki már 15 évesen is az... Beja asszony meg már rég elmúlt 30, de bármikor levarrnám...
2016. jan. 7. 10:56
 22/31 anonim ***** válasza:
70%
Hat nehez ugy.Van egyket roma csaj aki gyonyoru.Megprobalhatod a kapcsolatot,de elotte figyeld meg alaposan a lanyt,szokasait,probald minel jobban megismerni.Ismertem egy romacsajt pl o eleg kedves,jofej volt,de ha kihoztak a sodrabol ,ami igencsak konnyu volt,akkor rase lehetett ismerni kiabalt,csapkodott mint a bolond,es nagyon sokaig nem birt lenyugodni.Szval szaz szonak is egy a vege,altalaban eleg heves termeszetuek,ezt pl tudni kell kezelni.De pl en haziasabbnak latom oket,mint a magyar noket,es talan meg hagyomanyosabb naluk ferfi-no kapcsolat.
2016. jan. 7. 15:04
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy csaj, akivel kavartam pár hónapja, olyan fekete volt mint a romák, habár magát nem vallotta annak, direkt nem fogom leírni milyen nemzetiségűnek, na szóval mégis a szociális lakásban élt a romák között a telepen(önhibáján kívül, habár ezt elég furcsának találtam), nüansznyi különbség volt csak közte és a romák között, ugyanazokkal az alja drogos cigányokkal kavart előttem is meg utánam is mint a romák(persze ezt soha nem mondta el, fb lájkjai viszont sokat elárultak róla), legjobb barátnői romák voltak és ahogy észrevettem hiába próbált képtelen volt ebből a körforgásból kiszakadni, az első kérdései között szerepelt, hogy drogoztam-e életemben, habár a kérdés jellegéből nem derült ki, hogy ha igent mondok az pozitív visszacsatolást nyert e nála vagy sem mégis furcsának találtam. Maga a csaj nem volt hülye, de ahogy szocializálódott már pár alkalom után kiütött rajta, hiába próbálta takargatni. Ezzel csak azt akarom szemléltetni, hogy még a nem romák is elromásodnak a romák környezetében.
2016. jan. 7. 15:19
 24/31 A kérdező kommentje:
Most jöttem fel és még el sem kezdtem olvasni, csak ledöbbentett a hsz-ek száma. Gondolom elindultak az indulatok jó magyar szokás szerint. No akkor lássuk.
2016. jan. 7. 22:04
 25/31 A kérdező kommentje:
Na elolvastam. Igazából megerősítettetek, hogy nem. Mivel realita, tájékozott, de empatikus ember vagyok, igazából sajnálom a lányt. Mikor vele voltam(nem túl sokat)éreztem, hogy csapdában érzi magát a cigányságban. Ismeri a "fajtáját". Olyan helyre szeretett menni ahol nem találkozik velük( nem a családjára gondolok bár 9 testvére van). Eddig olyan távolinak tünt nekem ez a szétszakítottság magyar és roma közt. Elszomorít.
2016. jan. 7. 22:19
 26/31 anonim ***** válasza:

Nekem 6 évig volt. Az elején az apja nehezen fogadott el, a család viszont hamar. De a papa is megenyhült. Teljesen normálisak voltak, dolgoztak meg minden. Szóval igen.

S most is ugyan úgy összejönnék. A szokásokat meg nem erőltették rám..Bár nem is éltek különbül mint mi.

A sok általánosítóval meg ne foglalkozz, a magyar még gerinctelenebb tud lenni.

Összefogni összefognak, de ha bekerülsz a családba akkor ellened nem.

Sok sikert s sok boldogságot!

2016. jan. 7. 22:22
 27/31 anonim ***** válasza:
Kérdező hidd el nekem, több bajod lesz vele mint örömöd, főleg, ha a kislány apukája is a képbe jön...
2016. jan. 7. 23:37
 28/31 anonim ***** válasza:
Nem azert oregednek hamar a nok mert ilyen a bealitasuk hanem a rebgeteg gyerek utan... Egy rendes anyat egy gyerek is nagyon le tud szivni egeszsegileg nem meg 4-5 gyerek utan... Es persze hogy elhizik amikor van olyan no aki ket gyerek utan elhizik...
2016. jan. 8. 15:29
 29/31 anonim ***** válasza:
#28 nem csak a dagadtságra gondoltam. mutass egy 35-ös roma csajt, aki jól néz ki. mert magyarban van ilyen bőven.
2016. jan. 8. 16:19
 30/31 Titusztitusz ***** válasza:
Persze...Gondolkodás nélkül...(Feltéve természetesen hogy az illető lány jól néz ki, és azért megfelelően intelligens is és kultúrált...)
2016. jan. 8. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!