Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek egy párkapcsolatba roma lánnyal?
Figyelt kérdés
A kultúrájuk, szokásaik rám gyakorolt hatása miatt kerdem. A rasszisták ne is írjanak! A lány 24 es van egy kislánya. 30/F2016. jan. 6. 23:36
11/31 anonim válasza:
az a baj ,h ezek nem legendák...
14/31 anonim válasza:
Nem mennék bele, akármilyen tipusú roma is, már csak azért sem, mert a 21. században szinte semmilyen jogszabály nem vonatkozik rájuk + kerülik a munkát, a nők a segélyek miatt képesek 5 gyereket is bevállalni vagy önszántukból, vagy pedig azért, mert a rokonok ezt kivánják.
A romák ugyanakkor szinte soha nem mondanak igazat, állandóan csak a megtévesztésre, hazudozásra, átverésre, lopásra hajlitanák az embereket. Ez már évszázadok óta igy van, nem újdonság.
15/31 anonim válasza:
Nem, semmiképpen sem. Előbb utóbb kijön belőle a származás. Ez nem neveltetés , stb kérdése.
16/31 anonim válasza:
Mar csak azert sem mert kislanya van ki tudja hanyadik lennel es meddig? Sosemvoltak normalisak es mind egytol eggyig ugyanolyan... Elobb utobb kimutatja a foga feherjet de remelem nen lessz keso
18/31 anonim válasza:
nekem volt cigány barátnőm, és tudom, hogy milyenek a cigányok
Alapban fehér fajgyűlölőek mégha nem mondják ki akkor is
19/31 anonim válasza:
Simán, amennyiben nem iq hiányos putri szökevény hiányos fogazattal... De ha van 8 börtönviselt testvére, akkor se, de ha egy normális ember, akkor semmi bajom nincs egy más rasszból származó csajjal, éltem New Yorkban 8 évet ott egy kolumbiai lánnyal éltem 5 évet.
20/31 anonim válasza:
egy biztos: nagyon hamar megöregednek a cigány lányok. 24 éves és már szült is - ez azt jelenti hogy pár évig néz ki még valahogy. 30 éves cigány nők már öregasszonyok rendes! meg behíznak, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!