Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen rossz a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen rossz a pasi felhozatal a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés

Egyik ismerős női ismerősöm mesélte hogy társkeresőn próbálkozik már 3 éve és még szingli. Mert hogy nem magasak az igényei, elég lent vannak a béka feneke alatt, de egy pasi se akar komoly kapcsolatot.

Valóban ennyire rossz lenne ott a helyzet?

Miért nem talál párt magának egy csinos nő a társkeresőn?

2016. jan. 6. 18:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy ördögi kör...

Sok nő a herceget várja fehér lovon(még ha nem is vallja be) , társkeresőn ez fokozottan érvényes. Másik probléma hogy túl nagy a választék, és még túl sok levelet is kapnak, és amelyik férfi nem elég rámenős, az már ki is esett a körből. Mert valahogy jogosan azt érzi ha a nő nem érdeklődik utána minek teperjen? A dolognak oda vissza kellene működnie.

És ebben a körben már elég sok normális férfi kiesik, aki ugye nem akarja magát ráerőltetni a másikra mindenáron.

Ezután nyilván a bunkó rámenős pasik maradnak,az amúgy sem színvonalas felhozatalból. Jönnek a randik és kiderülnek azok a dolgok amiket írtál.

Férfiak oldaláról: jelen esetben személyes tapasztalat alapján, a nők nem írnak rá a pasikra még csak kíváncsiságból sem (kivéve a nagyon helyes pasikra), mert úgy vannak vele ez a férfiak dolga. Ráírok egy nekem szimpatikus nőre, társkeresőn válasz alig jön, csevegős alkalmazásban már jobb a helyzet. Válasz jön nagy ritkán 10/2 esetben(többi még csak vissza sem köszön), de itt megállt a tudomány, vontatott az egész beszélgetés, tőszavakban válaszol a kérdéseimre. Ő maga nem kérdez, nem érdeklődik. Próbálkozom valamennyire pörgetni a beszélgetést,témákat dobok fel, de percek után válaszol, még mindig vontatott az égész...vagy megunom és kilépek, vagy nem írok és várom hogy most ő kérdezzen....ilyenkor általában 10 perc szünet és kilép, végén jobb esetben jön egy szia. 30 éves emberkékről beszélek akik alapvetően köszönni nem tudnak, értem én hogy az internet névtelenségébe burkolózva ez a divat, de akkor is na... Szóval most egy ilyen beszélgetés után másodjára nem fogok senkire ráírni, mert nekem ebből az jön le, van elég csevegő partnere, valamint ha ennyire nem erőlteti meg magát az elején hogy megismerjen akkor minek?

Kicsit olyan ez az egész aki jobban el tudja adni magát az érvényesül. Csak az a baj más téren nem klappolnak majd vele a dolgok, mint ahogy te is írtad.

A másik amit írsz hogy nem akarnak komoly kapcsolatot a férfiak, az is igaz sokra, megfelelne nekik a laza kapcsolat hiszen van választék még a társkeresőn, jövőhéten ráírhat másra, ha te nem vagy benne a dologban. A kapcsolatban lévő, sexet kereső pasikról nem is szólva.

Összességében rengeteg olyan eset is van, mikor két ember ha valóságban találkozna és nem a neten, személyesen lenne szimpátia. Nem egy eset volt mikor olyan lánnyal éreztem azt személyesen hogy akár komolyabb is lehetne a dologból, akit ha képen látok semmi nem mozdult volna meg bennem. Hercegnő fehér lovon effektus bejátszik a férfiaknál is :)

Úgy gondolom nincs értelme bármelyik felet is hibáztatni. Szerintem az internet egyszerűen nem egy jó hely ismerkedésre. Rengeteg kudarc után egyértelmű az is hogy mindkét fél álltalánosítani fog, és jönnek az ehez hasonló kérdések,férfi és női oldalról is.

Hogy mi lenne a megoldás? Sajnos én sem tudom, de nyilván élőben kellene ismerkedni, csak ez nem mindig lehetséges vagy van akinek nem megy, ilyenkor jön a netes ismerkedés.

2016. jan. 6. 22:13
 22/26 anonim ***** válasza:

Kedves "21/21 Időpont ma 22:13" elég jól összeszedted a lényeget, az alábbival egészítem ki:

>Szerintem mindkét félnek "Zsákbamacska" szinten megy manapság.

Ha cifrázzuk, ha sem.

>Túl sok minden tartozik egy kapcsolatba bele és nem lehet mindent "fixálni" előre, és akkor még egy sor tényleg fontos dolog nem is szerepel a kapcsolat kialakulásánál..

>Pl gyerekekkel hogy boldogul? főzés megyeget-e? Mennyire mered felvállalni magad a másik előtt, később is? (jót is akarsz kettőtöknek, de mi is a papucs határa?) hitel van-e(labilis alapokon nehezebb állni)..

Általánosítok:

>Onnantól, hogy nem anyagias és felszínes(külső) felől közelítjük meg, baromi nehéz belehelyezni egy ismeretlent a meglevő életünkbe. Beleértve a megismerést és fenntartását is. Továbbá, Mi ezt még fokozzuk további feltételekkel-korlátokkal megszabva..

>Átlagos IQ-val már nem olyan egyszerű elindulni, ez és e felett szeretjük túlragozni-túlbiztosítani-túlsokmimózadolgotleszügeznimertazúgyszükségegyébkéntisnem?! Ha többet magyarázol bele, több kibúvót találsz a Nemre!

>Alatta pedig egyszerűsítve tekintenek az életre, mert sokkal kevesebb dolgot magyarázol bele egy kapcsolatba, meg nem kell rálátás az egészre, most éljünk tart ameddig, Csókolom!

"Ha a sex jó, kiváncsi vagyok rád is, egyébként meg miről beszélgetnénk?"

>A nőknek is a legfélőbb pontja manapság: a kiszolgáltatottság.

Mondjuk nekik a szexuális kihasználás is.

>Ideális esetben,

18-25 év közt fősuli/egyetemi évek alatt jó eséllyel lesz kapcsolata az embernek.

Ellenben, suli után, Életben?:

>Nem munkahelyen, utcán, tömegközlekedésen mobilos Zombik között, munkából kiesve haza, pihenés vissza és itt indul a "mókuskerék effektus", mert ez az élet nem?! E mellé beszorítani, társkeresést nem egyszerű!

>Ezt még tetézzük meg azzal, hogy attól még hogy valaki jó ember, kedves, okos, udvarias, miegymásamifontos megfelel, nem feltétlen fog szerelem is kialakulni a két ember között!

>Plusz, sokan hajlamosak összekeverni a szerelmet a vággyal.

2016. jan. 6. 22:52
 23/26 anonim ***** válasza:

Javítom:

Általánosítok:

">Onnantól, hogy nem anyagias és felszínes(külső) felől közelítjük meg.."

Értelmetlen lett. javítva:

"Annak ellenére is, ha minimalizáljuk az anyagias és felszínes(külső) megközelítést és nagyon sok mindentől eltekintünk mindezen két "szükséges rossz" mellett, még így is baromi nehéz belehelyezni egy ismeretlent a meglevő életünkbe. Beleértve a megismerést és fenntartását is. Továbbá, Mi ezt még fokozzuk további feltételekkel-korlátokkal megszabva.. "

2016. jan. 6. 23:09
 24/26 anonim ***** válasza:

Denzo:

Így van zsákbamacska de ez nem csak most, mindig is az volt.

Az is igaz sokmindennek kell stimmelni hogy a kapcsolatra rámondja az ember hogy na ez igen!

Bele lehet folyni az anyagi dolgokba is, illetve hogy az mit vált ki egy kapcsolatban...de ezekkel felesleges előreszaladni, egy embert nem fogsz egy hónap alatt kiismerni, ahoz évek kellenek. Csak azután fog jönni az érzés hogy akkor ez most jó vagy rossz kapcsolat. Nincs megírt forgatókönyv aminek ha a végére lapozunk akkor tudjuk a végkimenetelt, és ezalapján döntünk hogy megnézzük e a filmet. Végig kell néznünk, át kell éljük, max a film felénél ha nem tettszik felállunk és kisétálunk :)

Mókuskerék, mobilos zombi abszolut találó! Rengetegen így élnek, nem tudnak vagy nem is akarnak változtatni rajta.

Nyilván az ilyet én alapból kiejtem. Nem azért mert lenézem őket, de ha én a semmiből előre tudtam lépni akkor bárki megteheti, főleg olyan akinek vele született tehetsége van bizonyos dolgokhoz, mégsem használja ki. De ez már egy másik történet.

Bocs az offért.

2016. jan. 6. 23:42
 25/26 MolotovPunk ***** válasza:

Férfiak és nők között is vannak fent ilyen oldalakon normálisak és komoly kapcsolatra vágyók.Nem mindenki csak szexet akar.Sok férfi akad,aki ugyanúgy szeretne komoly kapcsolatot.

Azt írod,hogy 3 éve szingli és alacsonyak az elvárásai mégsem talált senkit még mindig...Hát ez érdekes.Szerintem is itt valami kimaradt a történetből.

Egyáltalán ő próbálkozik néha?Mert ha nem,akkor könnyen elképzelhető,hogy csak a kalandozó srácok írnak rá.

3 év alatt hozott össze legalább pár randit?Mert az is lehet,hogy élőben a kisugárzásával van baj.

Az is sokat számít. (Hiába a szépség,ha rossz a kisugárzása.)

2016. jan. 7. 17:04
 26/26 MolotovPunk ***** válasza:

Egyébként élőben tényleg jobb ismerkedni.

Vagy ha már társkeresőn teszi az ember ezt,akkor minél hamarabb össze kell hozni a randit azzal a személlyel,aki neten beszélgető partnered lett.Személyesen folytatva könnyebb az ismerkedés is.Ott dől el úgyis,hogy bejöttök egymásnak,vagy sem.Legalábbis nálam így van.

2016. jan. 7. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!