Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen rossz a pasi felhozatal a társkereső oldalakon?
Egyik ismerős női ismerősöm mesélte hogy társkeresőn próbálkozik már 3 éve és még szingli. Mert hogy nem magasak az igényei, elég lent vannak a béka feneke alatt, de egy pasi se akar komoly kapcsolatot.
Valóban ennyire rossz lenne ott a helyzet?
Miért nem talál párt magának egy csinos nő a társkeresőn?
igen ilyen rossz a felhozatal :( ,sajnos kevés a jó férfi
Nekem is fontos hogy empatikus, kedves, okos, önzetlen legyen, és itt buknak el nálam is a férfiak!!!!!
A külsőre csak a tiszta ruházat az alap
az hogy milyen a testalkata adott dolog!
képet kaphatunk róla?
vannak ott komoly pasik, csak ők nem jobbak mint az átlag, és nemis válaszol nekik semmit. Csak ezért szingli.
Több, mint 2 évig voltam fenn társkeresőn. Sportos vagyok, van munkám, empatikus, kedves, okos, önzetlen vagyok. Több száz levelet küldtem el, és alig-alig kaptam válaszokat.
A sértegető #5-ös csajozógép menőcsávónak meg üzenném, hogy azért jutottam el a társkeresőig, mert az ismerettségi köröm szétesett, munkahelyen idősebb, családosok vannak, utcán meg nem akartam leszólítgatni. Ezért választottam a társkeresőt, persze mivel úgy láttam nincs igény rám, töröltem magam onnan.
Azért tudod #5-ös, néha igazán beleképzelhetnéd magad a másik helyébe csak egy pillanatra. Lehet, hogy neked jól alakult az életed ezen a téren, de ettől még nem kéne életképtelennek nevezni másokat.
Egy példa. Egyik sráccal együtt végeztünk egyetemen, programozó szakon, nekem van egy programozói állásom, ő meg szopik raktárosként. Nem osztom ki a fejét, hogy ilyen-olyan béna, mert pontosan tudom, hogy ha nincs szerencsém, akkor lehet most én is ott dolgoznék.
Az életben a szerencse is közrejátszik, ha nem kerülsz be a megfelelő társaságba, nem ismered meg a megfelelő embereket, akkor jobbára marad a társkereső, vagy az utcán való leszólítás.
Legalább ilyen rossz a felhozatal a női oldalon is.
A legnagyobb társkereső, nem nagyon láttam rajta szép nőket, ellenben hatalmas egó az megvan mindegyiknél.
Na meg vannak az érdekkapcsolatkeresők, 3 gyerekkel, vagy devizahitelt akarnak szponzoráltatni, vagy külföldi nyaralást, stb...
És persze, mint azt mondja, neki nincsenek igényei a férfival szemben, de valahogy mégis több éve ott próbálkozik. Ezek a nők még önmaguknak is hazudnak, hogy kit és mit, meg miért keresnek.
15. nehogy a szivedre vedd. Csak az nem tudja, mi megy ilyen oldalakon, aki még sosem próbálta.
Gondold már el... 3 éve?? Hány levelet kaphatott ez, EZRET? Erre szoktam mondani, hogy minden nő csakis ÖNMAGA tehet arról, ha egyedül marad. Úgyhogy kedves kérdező, nyugodtan meglehet mondani a ezt barátodnak. A leg gnómabb, 198 magas, ronda, ormótlan, nagyképű fruska is talál magának férjet. Ha egy nő egyedül marad, arról csakis ő tehet!
"Miért nem talál párt magának egy csinos nő a társkeresőn?"
1 - igényei az űrben
2 - nem csinos csak azt hiszi
3 - valami gebasz van vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!