Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelent egy nőnél hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent egy nőnél hogy egy férfi férfias, határozott?

Figyelt kérdés
Mitől férfias, határozott egy férfi?
2016. jan. 6. 09:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

És mi a helyzet azon dolgokkal amikben simán csak nem lehet kompromiszumozni? Nem sok ilyen dolog van, de van pár azért.

2016. jan. 6. 10:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor mindket fel ervel, majd kozosen megegyeznek valamiben. Bar az eredeti kerdes a ferfiassagrol szolt, nem Errol.
2016. jan. 6. 10:36
 13/17 anonim ***** válasza:
70%

Képes és hajlandó önálló döntéseket hozni, felelősséget vállalni, vannak céljai, nem halogat, hanem cselekszik, nem viselkedik dedósként. Ez mondjuk nálam nem kimondottan férfitulajdonság, inkább bármelyik felnőtt embertől elvárható, szóval nőként én is erre törekszem.

Mondjuk a férfiak kevésbé lágy jellemek, mint a nők, akik inkább érzelmekben erősebbek, a férfiak általában erősebb testfelépítésűek, erősebb a fizikumuk, ezek testi adottságok, de ezekből következik pl. hogy ha olyan helyzet áll fenn, inkább a férfi lép fel védelmezőként, de azért a bajt nem feltétlenül kell keresni.

2016. jan. 6. 10:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Első az h van saját akarata és döntései szerintem nem egyenlő azzal h önző!!
2016. jan. 6. 13:03
 15/17 anonim ***** válasza:
a második szerintem arra gondolt, hogy ne vakon értsen egyet mindennel a férfi.. mármint volt olyan barátom, aki nem hozott soha döntéseket, nem is akart. mindig minden mindegy volt neki, kizárólag én döntöttem közös dolgokban. na, ez nagyon nem férfias tulajdonság :D bár az ilyen szintű döntésképtelenség nőkben is zavaró :D
2016. jan. 6. 15:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Na a 15ös megértett. Köszönöm 😃
2016. jan. 6. 19:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Nálam az alábbiakat jelenti:

-van véleménye a dolgokról

-ki mer állni az igazáért és a szerettei igazáért

-kézbe meri venni az irányítást

-vannak viszonylag reális életcéljai, és tesz is értük

-nekem főleg a férfiasságba beleszámít az is, hogy udvarias, figyelmes

Ami nem:

-bunkó

-beszólogatós

-törtető

2016. jan. 7. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!