Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki van még ebben az ünnepek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki van még ebben az ünnepek utáni lehangolt kedvben, főleg úgy hogy egyedül is van?

Figyelt kérdés
2016. jan. 3. 17:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten örülök, hogy vége. Ünnepek nélkül se jó, de ezek alatt az ünnepek alatt sokkal rosszabb.
2016. jan. 3. 17:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok egyedül de lehangolt vagyok, mert olyan hamar vége lett a Karácsonynak, még csak most díszítettem a fát, és lassan le kell szedni..és holnaptól jön a meló, mókuskerék..:(
2016. jan. 3. 17:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Én pont hogy ünnepek alatt a barátaimmal voltam, de most hogy mindenki visszamegy és nem találkozunk egy jódarabig, szomorú is vagyok meg olyan kilátástalan minden.
2016. jan. 3. 17:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Egy se veled - se nélküled kapcsolatban rosszabb. Én ebben vagyok szokás szerint.
2016. jan. 3. 17:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Én azért vagyok lehangolt mert újra itt a munka és a szürke hétköznapok egyedül. Amíg volt barátnőm, sokkal jobb volt minden :)

A barátokkal jól elvoltunk de ők is mennek vissza iskolába, munkahelyre... szóval vége a jóvilágnak megint. Egy szerető/szerethető barátnő azért nagyon hiányzik ilyenkor lehet ám érezni egyre jobban.

2016. jan. 3. 17:20
 6/9 anonim ***** válasza:
En. Baratommal epp szenteste napjan vitatkoztunk ugy ossze hogy nem beszelunk egymassal mar lassan egy hete. Persze a veszekedes elott feloraval meg boldogan ettuk a toltott kaposztat a szuleinel.. KI ERTI EZT......
2016. jan. 3. 19:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Én.Az ünnepek alatt lehetett készülődni, összeülni a gyerekekkel, családdal, bár sajnos ők ünnepek alatt is dolgoztak, de csak ünnepibb volta hangulat,most meg ugyanaz.Megint tönkretesz mindent az a rohadt meló!
2016. jan. 3. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Utálom a karácsonyt.Csak az a jó benne, hogy nem kell menni dolgozni ...
2016. jan. 8. 17:38
 9/9 Tomaso666 válasza:
Nekem nem is volt semmi unnepi hangulatom mostanig se. En pl. egyedul toltottem a karacsonyt mar 3.-ik alkalommal. Ugy erzem hogy meg kezdtem szokni. Az elso 2 nehezebb volt. Jol mondjak,minden csak megszokas kerdese. De jobb is igy... .
2016. jan. 10. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!