Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, srácok! Ha lenne lehetőségetek kommunikációs trénernek lenni, vállalnátok-e azt, hogy a nők zömét megtanítjátok megfelelően kommunikálni?
Megfelelő kommunikáció = kérdezni, véleményt, gondolatokat, érzéseket nyilvánítani összetett mondatokban, érdeklődni a másik iránt, mindezt interaktív módon.
Komolyan kérdezem. Sok nőnél tapasztalni, hogy abszolút bénák a kommunikációban. Olyanokra is értem, akik egyetemre járnak. Valami hihetetlen. És nem csak velem, szinte mindenkivel kukák. Aszociális zavar, autizmus-spektrumzavar lehet náluk ez, vagy unalmas emberek ez ilyenek? Érdekelne, ti miket tapasztaltok.
6 os szerintem jól írja, a pletyka az megy, meg a hírességekkel mivan(ki nem sz.ja le) . Bulvár sajtó, aminek minden szavát feltétel nélkül elhiszik. De hogy önálló gondolkodásuk legyen, valami komolyabb témáról, az nagyon ritka. A nagyzolás az megy persze, guccsi táska(utánzat), ilyen olyan parfümök, márkás cuccokban feszítés, meg a telefon nyomkodás, a facebookra minden cuccom kiposztolom hogy mások irígykedjenek az persze megy ezerrel. Az idióta idézetek kiposztolását meg sem említem, ami szép és jó csakhát közvetlenűl tudom egyik sem olyan életet él mégis ezekkel takaróznak...na mindegy is.
És igen megtanítanám őket kommunikálni. Bár inkább a gondolkodással van baj sokaknál.
Leszögezném van ellenpélda is, és nem azt mondom hogy mindenki ilyen, csak elég sokan sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!