Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, srácok! Ha lenne lehetőségetek kommunikációs trénernek lenni, vállalnátok-e azt, hogy a nők zömét megtanítjátok megfelelően kommunikálni?
Megfelelő kommunikáció = kérdezni, véleményt, gondolatokat, érzéseket nyilvánítani összetett mondatokban, érdeklődni a másik iránt, mindezt interaktív módon.
Komolyan kérdezem. Sok nőnél tapasztalni, hogy abszolút bénák a kommunikációban. Olyanokra is értem, akik egyetemre járnak. Valami hihetetlen. És nem csak velem, szinte mindenkivel kukák. Aszociális zavar, autizmus-spektrumzavar lehet náluk ez, vagy unalmas emberek ez ilyenek? Érdekelne, ti miket tapasztaltok.
Mert a férfiak ugye mind tökéletesen kommunikálnak, ugye? Miért ne például egy női tréner tanítsa meg őket? Mert minden nő rossz?
Gondolom azt érted a megfelelő kommunikáció alatt ami a te kedvedre van. Nos lehet nekik más a kedvükre való.
Az eszedbe jutott már, hogy esetleg veled vaj a baj? Pl, hogy nem is akarnak veled a szükségesnél többet kommunikálni? Azt meg nem tudhatod másokkal mit csinálnak, mert nem vagy velük napi 24 órában.
Csatlakoznék az első válaszolóhoz. Inkább nekem lenne szükségem olyan tréningre, ahol megtanítanának az emberekkel beszélni. Bizonyos helyzetekben elképesztően rosszul tudom magam kifejezni és ez nagyon zavar :/
A nők többségének szerintem semmi baja a kommunikációval. Bár lehet ez csak az n környezetemre igaz
Ez általános. A nők a férfiakról, a férfiak pedig a nőkről gondolják, hogy nem jól kommunikálnak.
Biztos jobb példa is lenne, de tudom javasolni Barbara Annis és John Gray Nemek intelligenciája c. könyvét, ami a munkahelyen világít rá a kommunikációs problémákra.
Srácoknál is gyakran látom ezt a problémát, akkor is, ha azt mondogatják, hogy "Csak 15 percre randizzunk, mert Ott ismerjük meg egymást igazán". Ott aztán biztos fullosan megismered a másikat 15 percben, röhej. Ez aztán a csúcs szintű kommunikésön :D
Lendületes, pozitiv, jól menő kapcsolatból való eltűnés Évekig is "csodálatos" férfi kommunikációra utal, igazi 21. századira :D
OFF
Midnight Meeting el kell, hogy keserítselek, régóta olvasom a válaszaidat és szerintem kvára nem vagy érdekes ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!