Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, srácok! Ha lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, srácok! Ha lenne lehetőségetek kommunikációs trénernek lenni, vállalnátok-e azt, hogy a nők zömét megtanítjátok megfelelően kommunikálni?

Figyelt kérdés

Megfelelő kommunikáció = kérdezni, véleményt, gondolatokat, érzéseket nyilvánítani összetett mondatokban, érdeklődni a másik iránt, mindezt interaktív módon.

Komolyan kérdezem. Sok nőnél tapasztalni, hogy abszolút bénák a kommunikációban. Olyanokra is értem, akik egyetemre járnak. Valami hihetetlen. És nem csak velem, szinte mindenkivel kukák. Aszociális zavar, autizmus-spektrumzavar lehet náluk ez, vagy unalmas emberek ez ilyenek? Érdekelne, ti miket tapasztaltok.

2016. jan. 2. 23:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én srác vagyok, de nem lehet arról szó, hogy engem is megtanítson valaki beszélni? Szándékosan nem azt írtam, hogy kommunikálni, hiszen írásban semmi gondom nincs vele, szóban fagyok le mindig, akárkivel is beszéljek, kortól és nemtől illetve szociális helyzetétől abszolút függetlenül.
2016. jan. 2. 23:25
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Srácoknál ugyanúgy megfigyelhető ez. Azt meg ne keverd azzal, hogy nem tudnak kommunikálni, amikor szimplán csak leszarnak valakit és azért nem érdeklődnek...
2016. jan. 2. 23:33
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

Mert a férfiak ugye mind tökéletesen kommunikálnak, ugye? Miért ne például egy női tréner tanítsa meg őket? Mert minden nő rossz?

Gondolom azt érted a megfelelő kommunikáció alatt ami a te kedvedre van. Nos lehet nekik más a kedvükre való.

Az eszedbe jutott már, hogy esetleg veled vaj a baj? Pl, hogy nem is akarnak veled a szükségesnél többet kommunikálni? Azt meg nem tudhatod másokkal mit csinálnak, mert nem vagy velük napi 24 órában.

2016. jan. 2. 23:41
 4/12 anonim ***** válasza:

Csatlakoznék az első válaszolóhoz. Inkább nekem lenne szükségem olyan tréningre, ahol megtanítanának az emberekkel beszélni. Bizonyos helyzetekben elképesztően rosszul tudom magam kifejezni és ez nagyon zavar :/

A nők többségének szerintem semmi baja a kommunikációval. Bár lehet ez csak az n környezetemre igaz

2016. jan. 2. 23:42
 5/12 A kérdező kommentje:
#3: ne szívd így mellre. Sosem volt gondom a kommunikációval, és érdekes ember is vagyok (nem csak magam szerint). De amikor már nem egy, hanem több - van olyan, aki coach- is azt mesélte, hogy megannyi kommunikációképtelen nővel találkozott, kicsit elgondolkodtam...jé, tényleg sok, de nem mindegyik ilyen. Odaírtam, hogy soknál...az nem egyenlő mindenkivel.
2016. jan. 2. 23:45
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
Ezt a leblokkolást én sem értem. Még ha valami helyi menő csávó–George Clooney kombó lennék, még talán-talán. De oké, legyen leblokkolás! Leblokkolás után mi következik, ha a beszélgetőpartner (jelen esetben jómagamra célzok) nyitott? Pontosan! A megnyílás. Na ezt sem tapasztalom a nőknél. Vagy ha igen, akkor olyan sablonszerű, földhöz ragadt, előre betanult mondatoknál fogy ki a készletük, hogy az valami kiábrándító. Egyszerűen képtelenek beszélni bármiről is az időjáráson kívül. De oké! Legyen szó az időjárásról. Mivel történetesen amatőr viharvadászatokon is részt szoktam venni (hoppá-hoppá!), folyton kémlelem az eget, szívesen nyomom a vakert a felhőtípusokról, a troposzféráról, a légköri jelenségekről, blue jetekről, red sprite-okról, hát abba ne menjünk bele, hogy milyen fejeket szoktak vágni közben. :D Szóval tényleg borzalmas, hogy a hétköznapi aktualitásokon (Blikk, Nők Lapja, Cosmopolitan, Szex és New York, Született feleségek stb.) való felületes átfutásokon kívül semmi, de semmi nem érdekli a mai nőket! De a kibаszott telefont azt nyomja mindegyik.
2016. jan. 2. 23:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez általános. A nők a férfiakról, a férfiak pedig a nőkről gondolják, hogy nem jól kommunikálnak.

Biztos jobb példa is lenne, de tudom javasolni Barbara Annis és John Gray Nemek intelligenciája c. könyvét, ami a munkahelyen világít rá a kommunikációs problémákra.

2016. jan. 2. 23:58
 8/12 anonim ***** válasza:

Srácoknál is gyakran látom ezt a problémát, akkor is, ha azt mondogatják, hogy "Csak 15 percre randizzunk, mert Ott ismerjük meg egymást igazán". Ott aztán biztos fullosan megismered a másikat 15 percben, röhej. Ez aztán a csúcs szintű kommunikésön :D

Lendületes, pozitiv, jól menő kapcsolatból való eltűnés Évekig is "csodálatos" férfi kommunikációra utal, igazi 21. századira :D

2016. jan. 3. 00:08
 9/12 anonim ***** válasza:
utolsó xdddddddd visítokkkk
2016. jan. 3. 00:11
 10/12 anonim ***** válasza:
92%

OFF

Midnight Meeting el kell, hogy keserítselek, régóta olvasom a válaszaidat és szerintem kvára nem vagy érdekes ember.

2016. jan. 3. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!