Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érdemes kép nélkül ismerkedni és reménykedni hogy a jó belsőmet megszereti a lány?
lehet ismerkedni kép nélkül is szerintem.
Lehet reménykedni is!
Szerintem a belső nagyon fontos legalábbis számomra,sok embernek sajnos nem az,nekik a külső a minden!
Szerencse kérdése az egész társkeresés,társ találása
soknak sikerül és soknak sajnos nem!
Sok szerencsét,és sok sok sikert kívánok neked!
11-es válaszolóval teljesen egyetértek.
Szerintem lehet ismerkedni úgy is. Igaz, hogy előbb-utóbb tényleg fel kell fedni magad. De szerintem simán bele lehet szeretni a belsőbe. Az sokkal fontosabb. Azzal kell együtt élni!
De persze a másik féltől is függ. Mert sokaknak fontos a külső, de olyanok is vannak, akik velem és a 11-es válaszolóval értenek egyet. Illetve szerintem, ha egy jó ember vagy, akkor azért fognak szeretni. Akinek a külsőd miatt nem kellenél, az meg sem érdemel. Meg még hozzátenném, hogy itt is sokan leszólják saját magukat. Attól, hogy te nem gondolod magad olyan szépnek vagy jó képűnek, még könnyen lehet, hogy más viszont annak tart!
Emberek, a belső az beleket, szívet, májat stb jelenti. Tanuljuk meg a különbséget, kérem! Bensőre gondoltok ki (hacsak nem kannibál lányokról van szó - ez esetben elnézéseteket kérem).
Válasz a kérdésre: Ha meg tudod oldani, hogy ne önbizalomhiány sugározzon eme döntésedből (tehát nem azért nem mutatod meg a képed, mert csúnyának tartod magad, hanem mondjuk mert bizalmatlan vagy), akkor végül is működhet. Lehet, hogy valaki számára vonzó lennél, ha már ismerne előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!