Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonévesen még soha nem volt barátnőm vagy alkalmi kapcsolatom. Most már semmi másra sem tudok koncentrálni és lassan már életkedvem sincs. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Ügyelek a külsőmre, udvarias vagyok, nem tartanak hülyének de eddig csak néhány csaj havert sikerült szereznem. Egyszerűen nem is tudom hogyan kell csajozni.2016. jan. 1. 21:24
11/15 anonim válasza:
#10 és mit kapunk érte? Egy unalmas, word of warcraftozó életcél nélküli csajt.
Hagyjuk már ezt a süket marketing dumát. Alkoholistáknak is van bnőjük, őket biztos az életcéljuk miatt szeretik.
12/15 anonim válasza:
Nem hiszem egy hogy egy dugás megérne annyit hogy teljesen megváltoztassam a személyiségem és bárki ezt tegye. Ez akkora egy irritáló baromság szöveg. Csak azért hogy legyen valakid válj egy teljesen más emberré? Inkább nem, és egyedül is nagyon jól el lehet lenni, egy csomó problémától mentesülsz legalább kérdező. Szóval ne siránkozz inkább foglald el magad valamivel.
13/15 A kérdező kommentje:
Én próbáltam már sok dolgot, de rájöttem hogy igazából semmi sem okoz már örömet így egyedül, ha nincs kivel megélnem. Nem haverokra gondolok, hanem egy olyan lányra, akivel szeretgetnénk, motiválnánk egymást. :-)
2016. jan. 2. 13:03
14/15 anonim válasza:
Egy kapcsolat nem csak "szeretgetésből" áll...sok problémát is hoz magával. Tudom, te most azt hiszed, hogy olyan lenne az egész, mint egy romantikus mesevilág, de nem. Alkoss, éld az álmaid, valósítsd meg a terveid, tuti, hogy vannak. Amíg ezt teszed rájössz, hogy mennyivel több időd/lehetőséged van, ha nem húz vissza egy barátnő a plusz stresszel, amit a nyakadba varr. Persze emellett nem kell lemondani a csajokról sem, gondolom sokszor halasztottál el lehetőségeket mert görc7ösen barátnőnek akartál egy csajt, vagy túl tenyérbemászó, udvariaskodó voltál. Légy laza a csajokkal, ne vedd túl komolyan az ismerkedést. Játssz. Ennyiben változz meg.
15/15 Kenzo Tenma válasza:
#13 Ez csak azért van, mert nem tudod milyen párkapcsolatban élni. Rengeteg bosszúsággal is jár, nem csak boldogsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!