Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan nő, akit nem érdekel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, akit nem érdekel a férfi magassága?

Figyelt kérdés
Nehezen találok párt,pedig nem vagyok egy rút pali. Szépen kidolgozott fizikumom van.. Mégis.. az alacsonyságom miatt nehézkes...
2016. jan. 1. 19:33
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
54%
160 cm vagyok. Az első barátom kb. 2-3 centivel volt magasabb nálam. Pont ideális volt. A második valami 180 cm feletti volt. Pontosan nem tudom mekkora, mert sosem kérdeztem. Úgy éreztem magam mellette, mintha egy kislány lennék, ő meg az apukám. Kézen fogva sem tudtunk sétálni, mert a magasságkülönbség miatt kényelmetlen volt. Ha meg akartam csókolni, akkor meg pipiskedni kellett. Kész röhej volt. Soha többet nem jövök össze olyan pasival, aki ennyivel magasabb nálam. Olyan 160-170 cm-re lőttem be a határt, ezen kívül nem ismerkedek. :P
2016. jan. 2. 06:33
 42/44 A kérdező kommentje:
akkor te kellesz nekem :) :P kár hogy ritka az ilyen.. :)
2016. jan. 2. 10:15
 43/44 anonim ***** válasza:
162 cm vagyok, a volt férjem 165 cm magas és imádtam. Én is hülyén érzem magam magas pasik mellett.
2016. jan. 2. 19:04
 44/44 anonim ***** válasza:
nincs
2017. jan. 5. 03:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!