Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan nő, akit nem érdekel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, akit nem érdekel a férfi magassága?

Figyelt kérdés
Nehezen találok párt,pedig nem vagyok egy rút pali. Szépen kidolgozott fizikumom van.. Mégis.. az alacsonyságom miatt nehézkes...
2016. jan. 1. 19:33
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
ha van az ritka mint a zöld holló... :)
2016. jan. 1. 20:38
 32/44 anonim ***** válasza:
63%
Engem a magasság nem érdekel, az alacsonyság szokott zavarni.
2016. jan. 1. 20:42
 33/44 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, ha alkalmira azért akad nő, akkor akadna hosszú távra is, csak ki kell derítened, mit kellene másképp csinálnod, hogy ne csak alkalmi partnerként gondoljanak rád.
2016. jan. 1. 20:46
 34/44 anonim ***** válasza:
70%

Látom, a kifogáskeresés jól megy itt egyeseknek.

Én 176 vagyok, a főnököm nálam alacsonyabb, talán 170 körüli lehet. Van neki egy szép felesége, aki kicsit magasabb nála és akármilyen hihetetlen, hogy nem akkor házasodtak össze, amikor már tele volt pénzzel.

Szerintem itt a természeteddel van a gond. Nem vagy te túl negatív? Azt marhára nem szeretik az emberek (nem csak a nők).

2016. jan. 1. 20:56
 35/44 anonim ***** válasza:
30%

"csak ki kell derítened, mit kellene másképp csinálnod, hogy ne csak alkalmi partnerként gondoljanak rád."

Magasabbnak lenni. Alkalmit is elég nehéz összehozni alacsonyan, de egy kapcsolatban fel is kell vállalni a párunkat mások előtt, márpedig egy alacsony pasit minden nő szégyellne.

2016. jan. 1. 21:01
 36/44 anonim ***** válasza:
19%
35 pontosan így van! a kérdező ki van gyúrva úgy vannak vele a nők jól megdugatom magam vele másra úgy se jönnék össze vele
2016. jan. 1. 21:05
 37/44 anonim ***** válasza:

Idézem:

"A kérdező kommentje:

Na hát azért nekem akad... de az a fizikumom miatt van,és többnyire csak alkalmi,vagy kötetlenre ugornak mellém... ;) csak nekem olyan kell aki lehet feleség is... családot is szeretnék... :)"

Egyébként ha valakinek rossz a természete, negatív, hisztis, az látszik, érződik rajta, és taszítja az embereket. Tapasztalatból mondom. Én is voltam nagyon magam alatt, elkeseredve, kimásztam belőle, teljesen más volt akkor az emberek hozzáállása velem kapcsolatban, mint most.

Az ember nem hibáztatható az érzéseiért, azok valamiért kialakultak, akár pozitív, akár negatív.

Engem gyerekkoromban megharapott egy kutya, néhány évvel később meg egy nagy megkergetett (csak játszani akart, de kétszer akkora volt, mint én, és megijedtem, ráadásul kinevettek érte). Nagyon sokáig féltem a kutyáktól utána, és most is megrezzenek, ha esetleg egy kerítésen belül, ha elmegyek mellette, rám ugat hirtelen. A kutyások egy részének ez érthetetlen lehet, akikkel nem történtek ilyen negatív esetek. Hasonló mély nyomot hagytak más dolgok is, volt, ami pozitív, volt, ami negatív, alakították az életemet, a hozzáállásomat különböző dolgokhoz. A társkereséshez is. Az emberekre hatással van a környezetük. Pl. nagymamám mindig elmondja, hogy vallásos pasit válasszak, nem akarom neki megmondani (77 éves már), hogy nekem ez nem számít, mert bár megkereszteltek és vallásban neveltek, amiket láttam, azok után inkább eltávolodtam az egyháztól, és nem biztos, hogy jól kijönnék olyannal, akinek nagymamámhoz hasonlóan fontos a vallás, nem értené, hogy miért maradtam el. A magasság, engem csúfoltak, a magasabbak nem, aztán mikor idősebb lettem, nagyon kevés alacsony pasi volt az ismerősi körömben, aki volt, az meg valahogy nagyon kilógott a viselkedésével, és nem vált szimpatikussá.

2016. jan. 1. 21:19
 38/44 anonim ***** válasza:
59%
Az a lényeg, hogy nálam magasabb legyen, ami nem probléma, mert 155 cm magas vagyok. Mindkét pasim 165 cm volt. Elég hülyén festenék egy 180 cm magas pasi mellett!
2016. jan. 1. 22:55
 39/44 A kérdező kommentje:
21:05 ös időpontban válaszadó. természetemmel nincs különösebb probléma elméletileg. alkalmi az könnyen akad... kielégülésre kaphatóak a hölgyek is... de hogy hosszabb távon,ott már néznek több mindet pl magasságot is. na de a lényeg. hisztis nem vagyok. :) elkenődött talán picit. megfogadom a tanácsod... előbb kimászok a magam ásta gödörből és megpróbálom úgy is... de szerintem ugyan ez lesz az eredmény :) nőni nem fogok sajnos.
2016. jan. 1. 23:10
 40/44 anonim ***** válasza:
En is nagyon alacsony vagyok. 170 alatt. Es mar 26 vagyok. Oszinten szolva meg nagyon beszelgetni se tudtam csajjal, pedig nem vagyok az a loser tipus. Azt mondjuk sejtettem hohy jo csajom nem lesz, de hohy semmilyen arra soha nem gondoltam. Es hat mindjart zarora.
2016. jan. 2. 01:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!