Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan nő, akit nem érdekel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, akit nem érdekel a férfi magassága?

Figyelt kérdés
Nehezen találok párt,pedig nem vagyok egy rút pali. Szépen kidolgozott fizikumom van.. Mégis.. az alacsonyságom miatt nehézkes...
2016. jan. 1. 19:33
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
59%

Akkor engem imádhatnak, mert 185 cm vagyok. Amúgy nem tudom, sosem kezdeményezett egy sem nálam. Talán túl nagy és ijesztő vagyok?

Nem hinném. :D Puha, meleg, lágy és kenyérre kenhető szívem van. :)

23/F

2016. jan. 1. 19:43
 12/44 anonim ***** válasza:
45%
En mindig magas ferfit kepzeltem el magamnak, aztan megismerkedtem a parommal aki sokkal alacsonyabb. Ha magas sarkut viselek akkor nevetsegesen alacsony mellettem, megsem erdekel, mert szeretem. Szoval szerintem nem a magassag a gond.
2016. jan. 1. 19:45
 13/44 anonim ***** válasza:
45%

Én tisztában vagyok vele, hogy az ember nem tehet a magasságáról, de engem zavarna, ha a párom apámnál alacsonyabb lenne (aki amúgy sem egy kimondottan magas ember a 170 centis magasságával).

De ez az én álláspontom, csak a magam nevében tudok erről nyilatkozni.

És akkor majd ezért is megkapom a fejlevételt, de azért leírom.

Van egy barátnőm, aki magas nőnek számít, az a pasi, akivel összejött, és évek óta együtt vannak, látványosan alacsonyabb nála (egy fejjel biztosan). Őket nem zavarja. Viszont ez a barátnőm még főiskolás korában kijelentette, hogy neki zöld szemű pasi nem kell, mert neki a zöld szem ijesztő. :-) Szóval volt neki is olyan adottság, ami zavarta (igaz, hogy már kontaktlencsével lehet variálni, de azt sem hordhat mindenki). :-)

Szóval van, akinek számít, és van, akinek nem.

2016. jan. 1. 19:47
 14/44 anonim ***** válasza:
9%
ne haragudj semmi bajom veled de nekem olyan pasi kell aki nálam magasabb írták a nők akikkel ismerkedtem.... igen persze nem az a gond...... mert ti aztán mindent tudtok
2016. jan. 1. 19:47
 15/44 Kenzo Tenma ***** válasza:
76%
Vannak olyan nők, akiket nem zavar, ha mondjuk a férfi alacsonyabb. Láttam is már ilyen párt. Ugyanakkor a legtöbb nőnek fontos tényező, hogy a férfi mennyire magas.
2016. jan. 1. 19:54
 16/44 anonim ***** válasza:
10%
Én 184 vagyok, de nem gazdag, és nem is vagyok valami kib...ottul jól kinéző, szóval tök mindegy.
2016. jan. 1. 19:58
 17/44 A kérdező kommentje:
Funky Maki nekem sem könnyű,pedig 164 vagyok,és jól kisportolt,tehát nem is átlagos,mégis a magasság sajnos akadály sokszor...
2016. jan. 1. 19:59
 18/44 anonim ***** válasza:
3%
tudom bro! hiába vertyógnak itt a nők hogy jaj nem az számít
2016. jan. 1. 20:05
 19/44 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, neked fontos, hogy a nő alacsonyabb legyen nálad?
2016. jan. 1. 20:06
 20/44 anonim ***** válasza:
24%

Én is ismerek ilyen személyeket,akik betegesen ragaszkodnak ahhoz,hogy egy férfi legyen magasabb a nőnél. Az ilyen emberek rohadt felszínesek, nem kell velük foglalkozni, se.gfejek és kész.

Az én barátom kb akkora min én, max egy centivel ha magasabb, rövid de nagyon szép formás lábai vannak, ami nekem vonzó. Nem azt mondom,hogy nekem az alacson férfiak jönnek be, de mikor megismertem a barátomat, beleszerettem, és kú.rvára lesz.arom milyen magas.

Boldogok vagyunk, ez a lényeg.

2016. jan. 1. 20:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!