Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a 30 éven felüli nők nem adják le igényeiket, akkor nem fogják megtalálni a párjukat?
Csomó 30 év feletti nő van társkeresőn, de nem találják a párjukat, mert az igényeik magas. Ok ne adják le az igényeiket, de akkor nem is fogják megtalálni a párjukat.
Nyilván idő haladtával már egyre kevesebb lesz az olyan pasi akik ezeknek az igényeknek megfelelnek. egyszerűen a kínálat rohamosan csökken magas keresleti igények mellett.
Nyilván hogy ha én is helyes,gazdag, magabiztos, határozott, domináns pasi lennék már rég nem a társkeresőkön lógnék 31 évesen, hanem a feleségemmel tölteném az estémet :D És szerintem nagyon sok hozzám hasonló fiú van aki még ebben a korban szingli vagy ennél sokkal nagyobb probléma van velük, Pl.: durvák, piálnak, verik az asszonyt, csalfák csak szexet akarnak, perverzek stb.
1. Mert a mai átlag férfi, akik még ebben a korban szinglik bizton nem fedik le az igényeket.
Szerintem hogy az igények magasak vagy alacsonyak a kínálat határozza meg.
Ne aggódj te az ő sorsuk felett, magadnak találja valakit!
Azok a nők, akik komolyan vannak a társkeresőn eléggé megrázó jelentkezőkről számolna be, szóvak a "kínálat" - férfi oldalról silány.
Egyáltalán nem biztos, hogy magasak azok az igények. Az már más kérdés, hogy vannak, akik az alacsony igényekig sem érnek fel. Nem szabad minden igényt leadni, és vannak igények, amik pont a rossz tapasztalatok miatt alakulnak ki. Mint mikor egy gyereket megkerget/megharap egy kutya, és félni fog a kutyáktól reflexből.
Aki tényleg nyitott arra, hogy társat találjon, és jól ismeri önmagát, az megtalálja a társát, legfeljebb lassan, és nem megy bele egy számára lutri kapcsolatba, amiben bizonytalan és nem érzi jól magát, csak hogy ne legyen egyedül.
Tudod, kapcsolatfüggőkből is elég sok van, én meg őket nem értem, hogy minek vannak benne egy rossz kapcsolatban, amiben nyilvánvaló, hogy boldogtalanok, de nem lépnek ki belőle, mert akkor egyedül lennének...
Társkeresőn a férfi túlkínálat miatt egyébként is magasak a nők igényei, mivel sok levelet kapnak és emiatt többnek hiszik magukat.
De ez nemcsak társkeresőn van így, kolléganőm és barátnői elmúltak 30, és még mindig ott tartanak, hogy jó pasi kell.
Persze mindenkinek vannak igényei, de azért a realitás határain belül kellene maradni.
#3-as válaszolónak igaza van, ne foglalkozz velük, ő dolguk, nem a tied.
Olvasd el újra, lassan és figyelmesen, amit a kérdező írt.
Egy szóval se írta, hogy ne legyenek a nőknek igényeik.
A helyes, gazdag, domináns pasi igények, a gyönyörű, modellalkatú, sikeres nővel vonható párhuzamba, de nem a gyerekes nővel.
A gyerekes nők nyugodtan tölthetik férjükkel az estét, mivel már megtalálták a párjukat, választottak. Megvolt a lehetőségük a sok jelentkező közül választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!