Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezhet olyan arc torzulás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan arc torzulás, ami miatt sosem fogja megtalálni a párját az illető?

Figyelt kérdés

Most nem az ilyen alacsony és ocsmány fiúkra gondolok, akik itt írogatnak, hogy sose lesz barátnőm, mert olyan ocsmány vagyok stb, ők nem torzak,. Olyanra gondolok, aki nagyon csúnya, mert baleset vagy születési rendellenesség miatt nagyon eltorzult az arca stb.

Létezhet olyan ember akinek olyan torz az arca, hogy sose fogják megszeretni CSAK a külseje miatt.

2015. nov. 30. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk egy egész arc megégése, vagy egy egész arcos tumor, szemölcs nagyon durva dolog... de bárhogy lehet esélye az embernek, csak nyilván jóval kevesebb.
2015. nov. 30. 19:37
 2/5 A kérdező kommentje:

pontosan ilyenre gondolok

[link]

2015. nov. 30. 19:39
 3/5 opened paradise ***** válasza:

3 szem.

Báááááár...lenne benne valami pikáns...:D

2015. nov. 30. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez egy jó kérdés.

Nekem van az arcomon egy születési rendellenességből adódó, nem túl drasztikus, de azért elég feltűnő torzulás. Egy nálam 10+ évvel idősebb ismerősömnek is ugyanez a problémája, bár ő még alacsony is ráadásul. Nekem van párom, neki sose volt. Valószínűleg neki elsősorban emiatt nem jött össze sosem egy párkapcsolat sem, nekem ettől Függetlenül

2015. nov. 30. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Előző folyt.

Nekem ettől függetlenül összejött.

Hogy pontosan milyen tényezők játszottak vagy nem játszottak szerepet abban, hogy ennyire más a helyzetünk, szerintem senki nem tudja megmondani.

A kérdésedre a válasz ettől függetlenül egyébként igen, van.

2015. nov. 30. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!