Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kell "nem felszínessé"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell "nem felszínessé" válni?

Figyelt kérdés
Tehát ha pl. nekem csak a szép arcú, jó alakú lányok tetszenek, és csak ilyenekkel szemben érzek vonzalmat, akkor hogyan tudom elérni, hogy a nem szép arcú, zömök, rosszul öltözködő lányok is vonzalmat keltsenek bennem?
2016. jan. 1. 00:59
 1/9 anonim ***** válasza:
se hogy ez nem felszínesség ! én se fogok olyannal össze jönni aki nem tetszik
2016. jan. 1. 01:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Pl. kóstold meg, amit sütnek-főznek. Ha nemcsak szexre vágysz, hanem teljes értékű kapcsolatra, akkor rá fogsz jönni, hogy mennyi minden számít a külsőn kívül.
2016. jan. 1. 01:14
 3/9 A kérdező kommentje:
És attól, hogy finomat főz, majd fogom kívánni az ágyban?
2016. jan. 1. 01:24
 4/9 anonim ***** válasza:
ez nem felszínesség már írtam! minden embernek olyan pár kell aki sexuálisan vonz ennyi
2016. jan. 1. 01:26
 5/9 anonim ***** válasza:
57%

minimálbéres állás jó 3 évig.

utána megvilágosodsz a valóságról és nem leszel többet felszínes haha

viszont a zömökök iránt akkor sem alakul ki vonzalom normális esetben,mivel az elhízás hivatalosan is egy betegség.

aki pedig vonzalmat érez egy beteg test iránt az szintén beteg.

ezért evolúciós ellentmondás,hogy szaporodj és utódot nemz egy beteg embernek.

ez elsősorban az utód miatt fontos persze,de a dagadtak amúgy is nehezen esnek teherbe a nem diagnosztizált inzulin rezisztencia a glutén és laktóz érzékenység miatt.

inkább azt kell megtanulnod,hogy a ruha mögé láss.

én is voltam több olyan kis csóró,vagy nem éppen szociálisan domináns csajjal,hogy kinyúlt pulcsi,visszahúzósó természet stb,aztán alatta meg olyan bombázó test és érzéki természet hogy bakker.

2016. jan. 1. 01:45
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem először döntsd el magadban, hogy életre való párt keresel, vagy trófeát?
2016. jan. 1. 08:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Miért, ha egy életre való párt keresek, akkor talán tök mindegy, hogy vonzódom-e hozzá testileg?
2016. jan. 1. 13:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy felszínes, csak magasra teszed a mércét.
2016. jan. 1. 19:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Nézd, ha a külső jobban befolyásol mint a belső akkor felszínes vagy. Ha nem, akkor nem, ezt te érzed.

Azzal még nincs baj, hogy a szépet szereted, azzal van baj, ha inkább választod a szép de buta, rossz természetű lányt akit aztán lenézel és meglesz a véleményed a nőkről, mint egy értelmes, értékes nőt aki esetleg nem annyira szép és vékony, de alapvetően azért csinos és vonzó.

Nem tudom, hogyan lehet kevésbé felszínessé válni, ugyanis minden változás kemény munkát igényel és nem biztos hogy te ezt meg akarod próbálni, tekintve hogy kevés motivációd lehet rá. Inkább fogadd el magad olyannak amilyen vagy, és keress valakit akit belülről is mindenképpen szeretni tudsz.

2016. jan. 2. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!