Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek egy egészségtele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy egészségtelenül önzetlen nővel?

Figyelt kérdés
Neki semmi nem fontos mindig csak a másik,bármi rossz dolgot elvisel csak a másiknak jó legyen.
2015. dec. 31. 23:49
1 2
 1/13 opened paradise ***** válasza:
Kicsit önző dolog,de inkább mint a fordítottja.
2015. dec. 31. 23:50
 2/13 anonim ***** válasza:
58%
nem. Elég 1 anyuka a számomra. Bnő legyen bnő, ne a 2. anyukám.
2016. jan. 1. 00:13
 3/13 anonim ***** válasza:
63%
Nekem jól esne, tudnám, hogy 100%-ig bízhatok benne. És mivel én is hasonlóan önzetlen tudok lenni a szeretteimmel, remélném, hogy neki is jól esne.
2016. jan. 1. 00:33
 4/13 anonim ***** válasza:
58%
Én ilyen voltam és nem volt jó. :(
2016. jan. 1. 00:39
 5/13 anonim ***** válasza:

Én ilyet még nem láttam de ha egyébként ez nem korlátozza őt a saját életében akkor szerintem nem hátrány ez :)

Rossz dolgot nem nagyon kell elviselni szerintem egy normál kapcsolatban. Persze lehetnek apróbb problémák, de nem köteles elvilselni senki. Meg kell oldani ha gond van :) (és ez nem azt jelenti hogy menekülés és szakítás egyből)

Igazából én kíváncsi lennék milyen lehet egy ilyen nő. Miben nyilvánul ez meg nála, stb..

2016. jan. 1. 01:08
 6/13 anonim ***** válasza:
22%

csak ilyen nőim voltak hosszabb távon.

a személyiségem és a munkám is olyan,hogy hozzám kell alkalmazkodni jobban,úgyhogy az életembe alapból soha nem fért bele egy csaj akinek az a matinéja,hogy rohangászni kell utána,meg veszekszik,vagy hatalomra próbál törni.

vagyis a válasz az igen.

2016. jan. 1. 01:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Simán:) tök aranyos lehet:)
2016. jan. 1. 01:35
 8/13 anonim ***** válasza:
73%
Semmiképp. Egy ilyen nõnek nincs saját véleménye, ha mindig az van ami nekem jó, soha nem ismerhetném meg õt igazán. Egy jó kapcsolatnak része,hogy néha megbántjuk a másikat és tanulunk a hibáinkból. D eha valaki ennyire önzetlen az nem fog szólni ha hibázok, így sokszor megbántanám és elõbb-utóbb tönkremenne a kapcsolat és semmi oka nem lehetne,hogy dühös Legyen rám...
2016. jan. 1. 02:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor akármit megtehet veled a pasi? Legyen bármilyen perverz? ;)
2016. jan. 1. 03:07
 10/13 anonim ***** válasza:
igen, de én is megpróbálnék önzetlenül viselkedni vele. szerintem ez a helyes, hogy a két fél a másikat fontosabbnak tartja.
2016. jan. 1. 03:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!