Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan nővel aki vagdossa magát?
Kívülről nem is mondaná meg az ember, hogy önértékelési gondjai vannak, de legbelül igazán nagy káosz van. Sportos telt alakú (nagyjából 70 kiló, de az izom javára), szép nőies zabálnivaló arccal, szép nagy mellekkel, szőke hajjal, kék szemmel, 178 cm magas, kiváló családi háttérrel, enyhén antiszociális de nem kimozdíthatatlan.
És mindezek ellenére vagdossa magát. Konkrétan combja belső részét vagdossa az egyik lábán. Amikor rákérdeztem nem tört össze, de nagyon is szégyellte mivel nincs megelégedve magával. Régebben osztálytársai piszkálták emiatt és így egy mély seb keletkezett a lelkén.
Ha pszichológus lennék akkor tudnék rajta segíteni, de így akármit mondhatok nem sokat fog rajta változtatni. Ezért kérdezlek titeket, hogy érdemes lenne-e vele összejönni ennek ellenére is?
Én igen,de ilyen téren állítólag kicsit él bennem az,hogy mindenkit "megmentsek".
Ezt neked kell tudni.
#1 Az a baj, hogy nem fogok tudni neki segíteni. Legalábbis rövidtávon biztos, hogy nem. Hosszútávon meg lehet engem is felemészt az, hogy egy lelki sérülttel osztom meg az életemet. Nem hiányzik az, hogy egy nap majd hazamegyek és félholtan találom a lakásomban kivérezve azért mert valaki feltépte ezt a lelki sebét.
Amit viszont megfigyeltem, hogy valamilyen szinten minden nő személyiségileg deformált. Többek között társadalmi elvárások miatt, így nagyon kevés az amelyik nem küzd valamilyen szinten önértékelési zavarokkal. Csak hát ez már egy súlyosabbik eset.
Ugyanakkor testileg maga a megtestesült álom, intelligenciája is kiemelkedő tehát nem mindennapi nőről beszélünk. Így vele kapcsolatban eléggé vegyes érzéseim vannak.
Én nem, mert nem tudnék segíteni rajta és legrosszabb esetben még magával is rántana.
Minden embernek vannak önértékelési zavarai, nem csak nőknek, de a mértéke nagyon nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!