Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hazudtatok már a korotokról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtatok már a korotokról randin?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, szoktak néhányan bepróbálkozni, sok pasi megnéz, idegenek bejelölnek ( nincs kihívó képem feltéve), de tapasztalatlan vagyok, és ezt nem merem bevallani ismerkedéskor.

Napi szinten pasis közegbe vagyok, úgyhogy tudom hogy kinevetnének ( jobbik esetben..) ha kiderülne.

Mivel sokan tininek néznek, boltban személyimet is elkérik, arra gondoltam, hogy fiatalabbnak mondanám magam és fiatalabbakkal ismerkednék, amíg nem lesz valami tapasztalatom.

A korombeliek lenéznének ha megtudnák, h absz tapasztalatlan vagyok ennyi idősen.

Vagy ez már nagyon beteges?

Mit lehet ilyenkor tenni? Mert más megoldást sajnos nem látok.

2015. dec. 31. 19:41
 1/8 opened paradise ***** válasza:
80%
Nem,de nekem már sokszor hazudtak. Nem zavart,mikor idősebb volt egy lány,a hazugság viszont eltör valamait ilyenkor.
2015. dec. 31. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
1: Nagyon igaz!
2015. dec. 31. 19:47
 3/8 omba ***** válasza:
100%

Ne hazudj, mire jó az.

Akinek tetszel annak tetszeni fogsz...

Mondjuk én nem szándékoltan kerültem ebbe a tanulószerepbe... nekem spec jó volt- meg sok nő látta később hasznát

2015. dec. 31. 19:54
 4/8 anonim ***** válasza:
57%

Milyen téren akarsz pontosan tapasztalatokat szerezni?Ismerkedés terén vagy a szexualitás terén?

Nem mindenki nevetne ki a tapasztalatlanságod miatt.Csak magamból tudok kiindulni,de én nem nevetnék az biztos,jobban örülnék az őszinteségnek és megbecsülném az ártatlanságodat ami értelemmel párosul.:)

2015. dec. 31. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Kaptál már 100 privit? :D

Én is, nagyon szívesen!

2015. dec. 31. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem volt még egy randim se, úgyhogy nem. :D
2015. dec. 31. 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Hazudhatsz, ha akarsz, de ha kiderül, készülj rá, hogy - a van esze - azonnal otthagy.
2016. jan. 1. 08:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Élőben nem, csak a neten, hogy ne ismerjenek fel.

N 35

2016. jan. 1. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!