Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nőként melyik gyerekes férfit preferálnád?
Azt akinek van egy nem tervezett gyereke, de:
nem tartja vele a kapcsolatot
csak havonta egyszer látogatja
hetente-kéthetente látogatja.
Tudom leginkább a gyermektelen férfiak a nyerők, de most ettől tekintsünk el.
Egyiket sem,mert ha nem foglalkozik a gyerekével,azt végképp nem tudom tolerálni.Fiatal vagyok más gyerekét pesztrálni és ha lesz férjem,szeretném ha együtt örülnénk az első gyereknek.
22/N
Aki elasta.. :)
Amugy az elsot.Gyerektartast ne fizessen.
esélye se lenne olyan pasinak, aki nem tartja a kapcsolatot a gyerekével, vagy nem fizet gyerektartást.
nekem kifejezetten bejön az olyan gyerekes férfi, aki szereti a gyerekeit és vállalja is értük a felelősséget.
Valószínű, hogy mást válaszol itt egy már anya, mint egy még lány.
Lányként én is elszörnyülködtem volna attól, hogy a jövendőbelimnek már van gyereke, és látogat minket, találkozunk vele, hisz annyi rosszat hall az ember az ilyen szitukról.
Anyaként, ismervén a férjemet, hogy milyen egy apa-gyerek viszony viszont elépzelhetetlennek tartom, hogy értékes ember lehet valaki, aki képes teljesen kizárni a saját vérét, gyerekét az életéből.
Nem keresek társat, de ha keresnék, akkor azt választanám, aki tartja a kapcsolatot a gyermekével, azzal a rendszerességgel, ami nekik jó.
Ha már van gyereke, akkor legyen férfi és gerinces, és igenis látogassa. Szóval az első nálam abszolút kiesik. A másik kettő közól meg kb. mindegy, ha elegendő minőségi időt tudnak együtt tölteni.
(bár igen, nekem alapvetően azért a gyermektelen lenne az ideális)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!