Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Huszonéves nőként melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves nőként melyik gyerekes férfit preferálnád?

Figyelt kérdés

Azt akinek van egy nem tervezett gyereke, de:

nem tartja vele a kapcsolatot

csak havonta egyszer látogatja

hetente-kéthetente látogatja.

Tudom leginkább a gyermektelen férfiak a nyerők, de most ettől tekintsünk el.

2015. dec. 31. 18:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
16%

Egyiket sem,mert ha nem foglalkozik a gyerekével,azt végképp nem tudom tolerálni.Fiatal vagyok más gyerekét pesztrálni és ha lesz férjem,szeretném ha együtt örülnénk az első gyereknek.

22/N

2015. dec. 31. 20:28
 12/21 anonim ***** válasza:
78%

Aki elasta.. :)

Amugy az elsot.Gyerektartast ne fizessen.

2016. jan. 1. 05:16
 13/21 anonim ***** válasza:
46%
Az olyan apára rá sem néznék, aki a saját hibájából nem tartja a kapcsolatot a gyerekével.
2016. jan. 1. 07:43
 14/21 anonim ***** válasza:
42%

esélye se lenne olyan pasinak, aki nem tartja a kapcsolatot a gyerekével, vagy nem fizet gyerektartást.

nekem kifejezetten bejön az olyan gyerekes férfi, aki szereti a gyerekeit és vállalja is értük a felelősséget.

2016. jan. 1. 10:01
 15/21 anonim ***** válasza:
23%

Valószínű, hogy mást válaszol itt egy már anya, mint egy még lány.

Lányként én is elszörnyülködtem volna attól, hogy a jövendőbelimnek már van gyereke, és látogat minket, találkozunk vele, hisz annyi rosszat hall az ember az ilyen szitukról.

Anyaként, ismervén a férjemet, hogy milyen egy apa-gyerek viszony viszont elépzelhetetlennek tartom, hogy értékes ember lehet valaki, aki képes teljesen kizárni a saját vérét, gyerekét az életéből.

Nem keresek társat, de ha keresnék, akkor azt választanám, aki tartja a kapcsolatot a gyermekével, azzal a rendszerességgel, ami nekik jó.

2016. jan. 1. 10:03
 16/21 anonim ***** válasza:
26%

Ha már van gyereke, akkor legyen férfi és gerinces, és igenis látogassa. Szóval az első nálam abszolút kiesik. A másik kettő közól meg kb. mindegy, ha elegendő minőségi időt tudnak együtt tölteni.

(bár igen, nekem alapvetően azért a gyermektelen lenne az ideális)

2016. jan. 1. 16:08
 17/21 anonim ***** válasza:
96%
10:03 a jó apa-gyerek viszonyhoz szeretet kell. A szeretet pedig nem jön parancsszóra, nem lehet erőltetni ha nincs. Ha a gyerek nem volt tervezett és nincsenek is együtt, akkor nem biztos, hogy ez kialakul. Attól, hogy valaki nem szeret valakit, még lehet jó ember. Sőt az is lehet rossz ember aki szereti a gyerekét. Kapcsolatot meg nem kell tartani a gyerektartás fizetéséhez.
2016. jan. 1. 18:15
 18/21 anonim ***** válasza:
19%
Nem hiszem el, hogy egyesek milyen értékrenddel rendelkeznek. Komolyan többre tartotok egy olyan embert, aki magasról les*arja a saját gyerekét?
2016. jan. 1. 18:53
 19/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem tartom többre, de nekem nem kell senki gyereke, havonta egyszer sem. Ez van, a kérdező meg azt mondta, hogy a gyerektelen férfiaktól tekintsünk el. Amúgy meg az ember nem egy dologból - a gyerekéhez kapcsolódó viszonyból - áll össze. Lehet hogy ha nem tudnád róla, hogy nem foglalkozik a gyerekével, akkor azt gondolnád, hogy nagyszerű ember.
2016. jan. 1. 19:02
 20/21 anonim ***** válasza:
27%
Ha muszáj eltekinteni a gyermektelen férfiaktól, akkor inkább azt választanám, aki rendszeresen látogatja. Értékesebb ember mint a többi. Alapesetben meg sosem kéne más gyereke, se használt férfi. 25/N
2016. jan. 1. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!