Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak az olyan nőket, akiknek még huszonéves koruk közepén sem volt soha senkijük, valamilyen szinten selejtnek tekintik?
Figyelt kérdés
2015. nov. 13. 11:56
1/10 anonim válasza:
1 vagy ocsmány kövér
2 félénk
3 szimplán kettyós ennyi
4/10 anonim válasza:
Nem feltetlenul. Elofordulhat, hogy magasan van a lec nala es akkor meg tisztelem is, hogy egy szukseg miatt nem adja alabb. De kivancsi lennek a kulsodre.
5/10 anonim válasza:
Nem tekintem selejtnek. Kíváncsi lennék erre a nőre. :)
6/10 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy valamiért nem igazán érdeklik a férfiak.
7/10 Noren1989 válasza:
Igazából #1esnek van igaza. Ez a magasan van a léc dolog egymagába nem létezik, emellé. Szóval sanszos, h antiszociális, idióta, vagy beképzelt, esetleg csúnya/ronda/kövér/kisgyerekes anyuka.
26/F
8/10 anonim válasza:
Kisgyerekes anyuka speciel a leirasod alapjan nem lehet, nekem egy baratnőm volt hasonló cipőben pedig szép csinos (sztem) okos is. Egyszerűen "kislány" és "félt" a férfiaktól. Azóta már van párkapcsolata.
9/10 anonim válasza:
Ha még sosem láttam, ergo látatlanban, azt gondolnám róla én is , hogy...
- itt lehet h agyi problémák vannak, lehet h retardált
- rusnya
- magának való sátánfajzat.
10/10 anonim válasza:
Inkább csak magasak az elvárásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!