Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni pasik, miért panaszkodnak hogy milyenek a nők, amikor mi férfiak se vagyunk jobbak?
Nem tudom miért sírnak az itteni pasik, mindig hogy csak a külső számít a nőknek, amikor férfiak is ilyenek.
Nem vagyok helyes, sőt szerintem a 100 kg-mal meg pocakommal inkább átlag alatti, fizetésem is nettó 100-110, mégis az utóbbi időben 4 nőt is utasítottam vissza, mert vagy buta volt vagy nem jött be külsőre. Szerintem nekünk pasinak is számít a külső legalább annyira mint a nőknek. Én is nagyon válogatok, mert nem tudok boldog lenni olyan nővel aki nem jön be. Bizony nagyon nehéz párt találnom emiatt, ezért 30 évesen eddig csak két barátnőm volt, de lejjebb nem fogom adni az igényemet.
Most igazából magadat égeted. 4 hőt meghúzhattál volna átlag alattiként, de te kihagytad életed lehetőségét. Gratulálhatsz magadnak!
Reméljük 2016ban nem leszel ennyire hülye.
3. Csak gratulálni tudok az igénytelenségednek :)
Remélem 2016-ban azért igényesebb leszel a nők terén.....
Annyira imádom, amikor egyetlen ellenpéldával akarják megdönteni a nagy általánosságban érvényes igazságokat.
Láttam már hófehér hollót, sőt evett is a kezemből (meg rá is szart), de ettől függetlenül nem mondom azt, hogy minden holló fehér, mert az igazság ettől függetlenül még mindig az, hogy a döntő többsége fekete.
Attól, hogy te hozol egy ellenpéldát, ami nem az általános történéseket igazolja, attól még a legelterjedtebb végkimenetel az ilyen eseményeknél változatlan marad. Örülj neki, hogy ennyire kelendő vagy, de növessz már agyat és légy oly kedves nem úgy beállítani az esetedet, mintha az egy nagyon is elterjedt dolog lenne.
Nekem ebből a kérdésből 2 dolog jut eszembe...
1. hogy a kérdező csak be akar vágódni hátha majd egy csaj ráír
2. a kérdező nem is férfi hanem nő
3. A kérdezőt utasították vissza, vagy oda se ment kezdeményezni
4. A kérdező egy troll
Egyébként, tény, hogy a férfiaknak is számít a külső, viszont nem fogok azért visszautasítani egy nőt, mert pl csak 155cm magas, vagy zöld szeme van, van rajta 7kg felesleg, esetleg a mellmérete nem üti meg a kívánt szintet.
Na ez a nagyon nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!