Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknél mit jelent amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél mit jelent amikor arról panaszkodnak, hogy nincsenek rendes férfiak?

Figyelt kérdés
Technikailag egyik rendes, becsületesen dolgozó, vagy intelligens ismerősömnek sincs barátnője, miközben azok az ismerőseim, akik direkt alázzák a csajokat, meg egész nap a kocsmában lógnak azoknak meg minden hónapban más barátnőjük van. Ezzel szemben számtalanszor hallok nőket arról panaszkodni, hogy nincsenek rendes férfiak.
2015. okt. 18. 22:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Durva darabolás következik.
2015. okt. 18. 22:44
 2/10 anonim ***** válasza:
36%
arról panaszkodnak de egyik se jönne össze normális pasival mert akkor azt mondják hogy az uncsi meg nyálas fujj... de ezt én is észre vettem hogy van 1 normális pasi nincs csaja van 1 segggfej annak meg minden héten új nője van! de azt is mondták nők hogy azok mármint a tirpákok mernek kezdeményezni! miért? 1 normális srác nem mer?
2015. okt. 18. 22:48
 3/10 anonim ***** válasza:
34%

Azt,hogy ők olyan "rendes" férfiakat szeretnének,akik mellette még jóképűek,izmosak is hozzá,és még rendesek is ezek mellett...

24/F

2015. okt. 18. 23:03
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
Ugyanazt, mikor a férfiak arra panaszkodnak, hogy nincsenek rendes nők.
2015. okt. 18. 23:09
 5/10 anonim ***** válasza:
61%

Én ezt ebben a formában soha nem mondtam, mert ez így nem igaz, azoktól hallottam, akiknek megromlott a házasságuk, egyedül maradtak gyerekkel, ők viszont azért mondták, mert a saját problémájuk, csalódásuk nagyon megviselte őket.

Én inkább azt mondom, hogy adott időszakban nem találkoztam olyannal, akivel kölcsönösen egymást akartuk volna, ez nem jelenti azt, hogy akikkel találkoztam, azok nem rendesek, csak nem volt meg köztünk az az összhang, amiből hosszú távon működő kapcsolat lehetett volna. De nem csináltam belőle problémát, nem játszottam sértődöttet, soha nem kerestem görcsösen társat. Ez se jó egyeseknek, hiszen kifutottam a húszas éveimből és még nem pottyantottam ki egy gyereket egyes elvárások szerint, de teszek rá, nekem ahhoz egy megfelelő apajelölt is kell, akivel hosszú távon működő kapcsolatot tudunk kialakítani. Most épp ismerek egy ilyet, akivel ezt el tudnám képzelni, de hogy mi lesz belőlünk, az a jövő zenéje. :-)

2015. okt. 18. 23:27
 6/10 anonim ***** válasza:
33%

"Én inkább azt mondom, hogy adott időszakban nem találkoztam olyannal, akivel kölcsönösen egymást akartuk volna, ez nem jelenti azt, hogy akikkel találkoztam, azok nem rendesek, csak nem volt meg köztünk az az összhang, amiből hosszú távon működő kapcsolat lehetett volna."

A legtöbb nőnél kb. ezt, csak leegyszerűsítik annyira, amennyire csak lehet.

+ azt, hogy nem látnak maguk után olyan férfit rohanni, akiről álmodoznak... :D

Nézd meg, milyen nőktől hallod ezt. Én valahogy sosem az értelmesebb és igényesebb hölgyek szájából hallottam...

2015. okt. 19. 01:27
 7/10 anonim ***** válasza:
39%
Mit jelent? Fogalomzavart...
2015. okt. 19. 01:39
 8/10 anonim ***** válasza:
74%

Juj láttam erről a jelenségről egy ismeretterjesztő videót.. A lényeg az volt, hogy tulajdonképpen semmi bizonyíték nincs arra, hogy valóban a kedves pasikat hanyagolnák a csajok, csak a hoppon maradtak hajlamosak nagyobb hangsúlyt adni a társkeresésben sikeres férfiak rossz tulajdonságainak. Ez egy evolúciós versenyszellem; a párzásért folytatott harc csökevényes maradványa: neked is kéne a nő, de nem tudod fizikai erővel elvenni a másiktól, ezért tudat alatt megveted - a nőt meg még jobban, amiért nem téged választott...

Amúgy az általad felkarolt férfitípust sem kell félteni, láttam én már visszafogott, intelligens, kisembereket (akikre első ránézésre rámondják, hogy milyen rendesek lehetnek) gerinctelen módon manipulálni/lenézni/érzelmileg zsarolni a párjukat.

[link]

Félelmetes lehet ezt így először hallani, de a nőknek is vannak nehézségeik párkeresés terén, valószínűleg sokkal többször, mint hiszitek. Ha én női ismerősömtől azt hallom, hogy nincsenek rendes pasik, akkor általában elég durván átverték, vagy kihasználták őket, és puszta gőzkieresztésből panaszkodnak, de pár hét után helyreáll a rend a lelkükben.

2015. okt. 19. 03:26
 9/10 anonim ***** válasza:
47%
Azt, hogy nem jóképű, gazdag, intelligenst, satöbbi, lehetőleg egyszerre.
2015. okt. 19. 11:47
 10/10 anonim válasza:
41%
Vagy hogy bizonyos esetekben nem árt udvarolni és nem rögtön minden másra rátérni, sok csaj keres olyan pasit aki ,,régimódi" magyarul tud udvarolni, persze ez csak azokkal működik akik nem kocsit pénzt és hovatartozást néznek, azonban volt szerencsém olyanhoz, hogy bármennyire is udvarolt valakinek a gyerek meghátrált mikor kiderült, hogy a csaj nem szed fogamzásgátlót egészségügyi okokból (:D na az ilyen egy más téma..)
2015. okt. 19. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!