Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik arra panaszkodnak, hogy nem jön össze nekik az ismerkedés, kipróbálnának egy ilyet, ami az alábbi videóban van?
Figyelt kérdés
Ha esetleg valaki kipróbálta már, vagy kipróbálja, beszámolna róla, milyen volt, és lett-e valami pozitív eredménye? :-)
https://www.youtube.com/watch?v=-ZNGlzNhVcM
(egy ismerősöm szokott pár ismerősével ilyen spontán ölelés napot tartani, de ő már nyugdíjas korú, és családja is van, egyszerűen csak úgy érzi, ezzel próbál egy kicsit segíteni másoknak, hogy jobban érezzék magukat)
2015. szept. 4. 07:41
2/4 A kérdező kommentje:
Én egyszer Halloween idején mentem ki az utcára boszisapkában, amit anno a velencei karneválon vettem, poénból kipróbáltam, amúgy is dolgom volt a belvárosban, találkoztam egy ismerősömmel, de jó volt látni, hogy a fáradt, unott, mogorva arccal szembejövő emberek hogy derültek fel, amint rám néztek. :-)
2015. szept. 4. 09:57
3/4 anonim válasza:
Nem igazán,de nem azért,mert nem szeretném,hanem a "közönség" miatt.Tehát ha videót csinálnának rólam,és feltennék az internetre.Vagy ismerősbe belefutnék,hát elég érdekesen néznének rám.
24/F
4/4 A kérdező kommentje:
És ha nem lenne belőle videó?
2015. szept. 4. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!