Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi erre a jó válasz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi erre a jó válasz?

Figyelt kérdés

Komoly kapcsolatot keresek.

Társkeresőn érdeklődés: milyen kapcsolatot keresel?

Mi erre a jó, frappáns válasz? Ha azt írom, komolyat akkor a pasik megijednek ettől, hiszen ez egyenlő azzal, hogy innentől ásó-kapa... ha lazábban venném és ezt mondanám, egyből szexelni akarnak. Mi itt a megoldás, pasik, érdekelne a véleményetek!!! (37, N)

2015. dec. 30. 23:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

"Olyat, amely boldoggá tesz :)"

pl ez nem rossz válasz rá szerintem.

2015. dec. 30. 23:26
 2/18 anonim ***** válasza:
22%
Nos, miért ijedne meg egy szintén komoly kapcsolatot kereső férfi attól, ha te is ilyet keresel? Nem értem a logikádat 37 éves létedre. :)
2015. dec. 30. 23:26
 3/18 anonim ***** válasza:
51%
37 évesen nagyon életképes lehetsz, már bocs... Mondd azt, hogy olyat amilyenben jól érzed magad.
2015. dec. 30. 23:29
 4/18 A kérdező kommentje:

Haha, akkor Te még nem voltál ilyen oldalakon, illetve nem beszélgettél pasikkal :))) elég naiv a kérdésed, Ketteske :DDD

Minden férfi fél a kötöttségektől, pláne ha 30 felett van :) ha elvált, azért, ha még nem nősült, azért :)

2015. dec. 30. 23:29
 5/18 A kérdező kommentje:
Hármaska, az életképességeimmel tisztában vagyok, ne offolj, légy szíves, nem ez volt a kérdés, Megmondóember :) Köszi :D
2015. dec. 30. 23:32
 6/18 anonim ***** válasza:
50%

Az eszedbe sem jutott, hogy azt írd neki amit TE valójában akarsz? Ha megijed akkor így jártál, jobb is.

a megmondóember...

2015. dec. 30. 23:36
 7/18 A kérdező kommentje:
JW, olvasd el értelmezve, lassan a kérdést :) köszi :)
2015. dec. 30. 23:39
 8/18 anonim ***** válasza:
51%
Nem társkeresőzök, de részemről ha nem komoly kapcsolat lenne a válasz, akkor nem foglalkoznék az illetővel.
2015. dec. 30. 23:50
 9/18 anonim ***** válasza:
Oké, sok sikert, igazi álomnő lehetsz! :D
2015. dec. 30. 23:59
 10/18 A kérdező kommentje:
JW :) olyan vagyok, amiről Te életedben álmodni sem álmodtál :) nyugodt lehetsz, ilyen nőd SOHA nem lesz :)
2015. dec. 31. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!